Playa Esperanza

  • • Midt på den skønne sandstrand
  • • Stort poolområde
  • • Gratis wifi overalt på hotellet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotellet Playa Esperanza har en smuk beliggenhed ved stranden i den rolige del af Playa de Muro. Hotellet er omgivet af store frodige haver. På hotelområdet er der hele 5 pools, et fint spa og en hel masse at tage sig til på ferien. Og med gratis wifi kan du holde vennerne derhjemme opdaterede, om hvor skønt du har det.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Standard-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Playa Esperanza er et moderne, nyligt renoveret hotel, der ligger et stenkast fra stranden og er omgivet af grønne haver. Sammen med Playa Esperanza Suites og lejlighedshotellet Esparanza Park udgør hotellet anlægget Playa Esperanza Resort. Som gæst har du fri adgang til alle faciliteter på hele resortet, bl.a. fem pools. Strandhåndklæder mod depositum.

Hotelrestauranten er åben til morgenmad og middag (to middagsreservationer, kl. 18.00-19.30 og 20.00-21.30. Pæn påklædning kræves: lange bukser for mænd). På hotelområdet findes også snackbaren/restauranten Luna, en poolbar og en lobbybar.

Børneklub for børn over 4 år i hotellets regi. Legeplads. Gratis wifi på hele hotellet. Internethjørne mod betaling. Gratis fitness. Spa (for gæster over 13 år) med blandt andet dampbad, kolde pools, jacuzzier og vandmassage, samt forskellige behandlinger mod betaling. Som gæst får du gratis adgang til spaen én gang pr. uge, derudover er det mod betaling. Windsurfingstimer mod betaling. Opbevaring til cykler. Supermarked på hotelområdet, og en busholdeplads ligger udenfor hotellet. Ca. 200 m til lokalt centrum og ca. 3,7 km til centrum af Alcudia.

Måltider

Halvpension.