Bedømmelse af Playa De Muro Suites Mar Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
God forplejning, flinke ansatte
-
Beskrivelse 100 m til havet, det er ikke sandt. Bør ændres til 500 m og beskrives bedre at hotel ikke er placeret i 1. Række

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

+
Et dejligt børnevenlig hotel
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


7 ud af 10

+
Værelset
-
Der er på ingen måde et 4 stjernet hotel. Omgivelser slidte ikke plads nok og maden al for ensartet

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

44% af gæsterne anbefaler

265 bedømmelser
Meget godt
 
152
Godt
 
72
Middel
 
31
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

29-09-2019

Indlæg af Mette_Frem Aalborg, Danmark

Fantastisk hotel, god service og børnevenligt

Vi er netop hjemvendt fra et skønt ophold på Playa De Muro Suites. Det er anden gange vi besøger hotellet - og vendte tilbage med høje forventninger. Hotellet, omgivelserne og servicen var stadig helt i top. All-inclusive kvaliteten ligger bestemt i den høje ende, men kvaliteten er faldet lidt siden 2015 hvor vi besøgte hotellet sidst. Dog er der stadig et flot og lækkert udvalg. Særligt udmærker baren sig, som serverer lækre drinks - samt et lækkert udvalg af is. Denne gang var vi afsted med vores søn på knap 2 år. Stedet er utrolig børnevenligt - både omgivelserne, men også personalet, som altid tog sig tid til at snakke med ham. Vi havde fået tildelt værelse 115 med udsigt til privatpoolen. Udsigten var som vi ønskede, men vi var meget skuffede over at have fået tildelt et af de mindste værelser, når vi rejste som familie. Vi havde svært ved at have både babyseng, klapvogn osv., i det lille rum. Vi ved at størstedelen af værelserne er dobbelt så store, så det ærgrede os. Men ellers har vi overordnet været yderst tilfredse, og ser tilbage på ferien med glæde. ☺️

 
24-10-2018

Indlæg af lise5152 Søborg, Danmark

Fantastsik sted - Med stor fokus på allergivenlig mad.

En skøn ferie på det bedste hotel man kan tænke sig. Hotellet levede op til alle vores forventninger. Lækkert og indbydende, hvor alt blev holdt pænt og rent. Værelserne er store og lyse. Dejlige terrasser der er godt møbleret. Skønne omgivelser. Ca. 100 m. til stranden. Hotellet ligger tilbagetrukket, så der er ingen støj og larm. Vi havde bestilt premium, som betød at vi havde egen terrasse, med egne liggestole og adgang til pool. Dette var stor luksus ;) Vi havde All incl. hvor vi oplevede en helt fantastisk buffet. Maden var varieret og super lækker, med tema aftener nogle gange om ugen. Der var masser at vælge imellem til både børn og voksne. Noget der betød meget for os, var deres store fokus på allergi venlig mad. Det meste var markeret med allergi mærker. Da vi spurgte til glutenfrit brød, kom der et stort udvalg ind at vælge imellem. Resten af ferien, stod de klar om morgenen med lunt glutenfrit brød. Baren havde alt hvad man kunne tænke sig. Alverdens lækre drinks, champagne, øl og vin. Adgang til kaffe, snackbar, is, slushice igennem hele dagen. Hos personalet på hele hotellet var servicen helt i top. Om det var receptionen, tjenere eller rengøring.. De skal alle have den største ros fra os. Alle var smilende og imødekommende. Man oplevede en god og behagelig stemning personalet igennem, som smittede af på os som gæster. Hvis man havde været afsted med børn, var der alverdens børnemad på buffeten, stort poolområde for børnefamilier, som var trukket væk fra den almindelig pool, minidisco og underholdning. Det er absolut ikke sidste gang vi har besøgt dette hotel.

 
01-07-2018

Indlæg af Anika1988 Aalborg, Danmark

Dejligt hotel med værdi for pengene!

Første gang vi prøver et All-Inclusive hotel og hold da op, hvor er det ikke sidste gang vi gør det og vi vil bestemt også vælge dette hotel igen! Et meget imødekommende og serviceminded personale på hele hotellet. Vi havde bestilt værelse med swim-up pool, så det vil sige direkte adgang fra værelset til poolen, egne solsenge og på den anden side af poolen havde vi også vores egne 'sol-pavillon'. Masser af rigtig gode drinks (der bliver ikke sparet på alkoholen) og hver dag en varierende og spændende buffet, med tema tre dage om ugen. Der er bestemt noget for en hver smag og det smagte fantastisk. Den første nat blev vi desværre indlogeret på et forkert værelse med udsigt til parkerings pladsen, dette blev dog hurtigt rettet dagen efter og vi blev kompenseret med Premium-All-Inclusive armbånd, så det vil sige at der ikke var det på menu og drikke kortet vi ikke kunne bestille! De små problemer der var blev hurtigt fikset af personalet, så dejligt at føle sig taget godt imod og at det er et personale som vil gå rigtig langt for at man får den bedste ferie! Så alt i alt et helt fantastisk dejligt hotel, som vi bestemt gerne vil bo på igen! Tak for den bedste ferie nogensinde!

 
22-10-2017

Indlæg af Karina P Viborg, Danmark

Dejlig ferie

Hotellet er ikke så stort som vi regnede med. Der er tre pools, en af dem er kun for voksne der har betalt en særlig pris, poolen blev ikke benyttet en eneste gang under vores ophold. Rengøringsniveauet er fremragende og maden er super i forhold til prisen på vores ophold. Skal man tilbringe 14 dage på hotellet, kan det knibe med variationen. Vi var her kun en uge. Underholdningen blev primært styret af 1 mand, han var til gengæld både børne og voksenvenlig - et livstykke og utrolig populær blandt gæsterne, så tak for det Lucas. Værelserne var fine, og beliggenheden ca 200 m til stranden ( man skulle over en vej) er ok. Servicen i receptionen var også rigtig god. Alt i alt et meget fint hotel der ligger i toppen af de 4 stjernet hoteller vi har været på.

 
13-10-2017

Indlæg af Steen Og Tina N

Dejligt hotel

Vi har lige været 14 dage på dette dejlige hotel. Hotellet er lyst og meget indbydende. Personalet er venlige og altid smilende, så du føler dig velkommen. Vi havde all incl. og der var absolut ingen ting at klage over...... Vi rejser en del, så vi ved hvad vi snakker om mht til maden. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser, så er man til det vilde natteliv er det måske ikke dette hotel man skal vælge, vi var der til ren afslapning og det var perfekt. Stranden ligger ca. 100 meter fra hotellet, det er en ren og pæn strand med lækkert vand.