JS Sol de Alcudia

  • • Et fint hotel
  • • God beliggenhed i Alcudia
  • • Dejligt poolområde

JS Sol de Alcudia er et fint hotel med god beliggenhed i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Den skønne Alcudiastrand ligger indenfor bekvem gåafstand. På hotellet er der et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenbuffet, rengøring og personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel JS Sol de Alcudia har et skønt poolområde med pool med børnesektion. Solterrasse med udendørs jacuzzi og massagebrusere. Pool-/snackbar. Solstole og parasoller ved poolområdet. Poolhåndklæder mod depositum.

Lobbybar og buffetrestaurant hvor der serveres temamiddage. Her er også en a la carte-restaurant og loungebar med cocktailservering, der går under navnet "12 to 12".

Gratis wifi på fællesområder. Cykeludlejning. Billard mod betaling. Legeplads. Massage og behandlinger mod betaling. Solstole og parasoller mod betaling på stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) mod tillæg. Ved halvpension nydes middagen på buffetrestauranten. Drikkevarer indgår ikke.

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Her bor du nær stranden og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool.

Ivory Playa

Hotel Ivory Playa ligger kun få meter fra stranden i Alcudia. Her findes et skønt poolområde omgivet af en stor solterrasse og skyggende træer. Hotellet tilbyder masser af sjove aktiviteter og en lille spa, hvis man vil forkæle sig selv.

INNSIDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel Innside Alcudia by Melia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.