Bedømmelse af Ivory Playa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
Flot poolområde. Dejligt at der var rigeligt liggestole, så der var ingen problemer med at få en liggestol eller at gæster blokerede stole hele dagen. Sødt og venligt personale hele vejen rundt (reception, restaurant, rengøring, animationsteam osv).
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


9 ud af 10

+
Rummelige lejligheder
-
Poolbaren, kvalitet af mad, servering, udbud mv

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Udendørsareal med pool var virkelig lækkert. Og så måles et hotel ofte på kvaliteten af morgenmaden, og den var topklasse (kun croissanterne var tørreūüėä). Fine værelser med gode faciliteter.
-
Lidt nemmere/tilgængelig information i lobbyen om faciliteter og aktivitetsmuligheder havde været at foretrække. Det skulle ledes lidt, og noget fandt jeg ud af for sent. Evt shuttlemuligheder til/fra Alcúdia(cykler, samarbejde med andre hoteller eller restauranter som en del af ‚Äúmenu‚ÄĚ-kortet). Trafikstøjen var generende, men det har I fint beskrevet i hotelbeskrivelsen. Poolen lukkede lidt tidligt (18-ish?), kunne godt trækkes et par timer mere.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Beliggenhed: Tæt ved strand og indkøb. Gå afstand til Alcudia havn, hvor der det meste af vejen er en fin gangsti langs stranden. Vi havde en fantastisk udsigt fra balkonen på 5. Sal, ud over havet og poolområdet. Rent og pænt. Nye håndklæder ved behov. Man kan leje strand/pool håndklæder. Lækre pools. Fra lejlighed til pool: 2 min. Fra Pool til strand: 2 min. Vandgymnastik hver dag kl 12. Fin lejlighed med alt hvad der skal være.
-
Vi boede ved siden af elevatoren og den larmer lidt, når den kører. Generer kun om natten.

Bekræftet køb : 2021-07-18


7 ud af 10

+
Super god service / skønt pool område
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


9 ud af 10

+
Personale og pool område. Slidte solsenge, men det er forståeligt efter næsten 2 år med Covid-19.
-
-

Bekræftet køb : 2021-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

730 bedømmelser
Meget godt
 
472
Godt
 
200
Middel
 
44
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

22-07-2021

Indlæg af Dorte-Lars Frederikshavn, Danmark

Skønt sted

Vi boede på værelse 525 med udsigt over søen og ud mod vejen, der var altid noget at se på. Værelserne var fine med nyere badeværelse og en fin altan. Aircondition var med i prisen. Pool området var lækkert og da vi var der var der solsenge nok. Et roligt område hvis der ikke er for mange børn som råber. Pool baren var fin, og fint udvalg, dog vil jeg nævne at de ikke er alt for hurtige til at ekspedere og man skal have lidt tålmodighed Morgenmad synes vi var i top, der var det man havde behov for og lidt mere til. Stranden ligger ikke mere end 1 minut fra hotellet, fin strand. Der ligger et stort supermarked skråt over for hotellet. Selve hotellet ligger 4 km fra havnen i Alcudia, det er lidt for langt, men gik den tur alligevel. Vil anbefale stedet, især for poolen, morgenmaden og udsigten ud over søen.

 
26-10-2019

Indlæg af 901jettep

Fantastisk

Vi har været på dette dejlige hotel 13 gangeūüėćūüėéi perioden fra 1989 og til nu. Vi kommer der hvert år og vores børn som var med fra helt lille, kommer der nu som voksne er også faldet for hotellet. Dejligt personale som vi har kendt i mange år, alt fungerer på hotellet. Der bliver hvert år lavet forbedringer, som vi hvert år glæder os til at se, fantastisk beliggenhed lige ved stranden så vi føler det er vores andet hjem. Vi har taget rigtig mange af vores venner og familie med på hotellet som også har været begejstretūüėĀ. Vi skulle have været på hotellet 2 gange i år, som desværre på grund af sygdom blev aflyst, men glæder os til juni næste år, hvor vi skal afsted hele familien. Så de allerbedste anbefalinger til Ivory PlayaūüėćHa det godt til vi ses. Hilsen Jette og Bremer

 
07-10-2019

Indlæg af Søren S

Dejligt roligt hotel. Fantastisk venligt personale.

Vi fik en rigtig god service. Værelse og rengøring var i top. God pool og poolbar, med varieret udbud af frokostretter. Dejligt velfungerende hotel. Kan kun anbefales. Hotellet ligger kun ca 50 meter fra stranden.

 
27-07-2019

Indlæg af 512pian Odense, Danmark

Dejligt hotel

Fint mellemklasse hotel. Pæn lejlighed men dog lidt lille. Vi betalte ekstra for at få ud mod haven og det indebærer så første parket til scenen med diverse underholdning hver aften til kl.23.00 og nogle få aftener senere. Det kan så både være godt og skidt, alt efter kvaliteten :-/ lidt lille poolområde hvor diverse billeder her og ved rejsebureauet snyder lidt. Men alt er pænt og rent og personalet søde og venlige, et par stykker taler endda dansk. Generelt en god oplevelse.

 
10-07-2019

Indlæg af victoriasO8773YY Bjerregård, Danmark

Skønt og familiært

Dejligt lejlighedskompleks. Dejlig lejlighed men ikke mindst en skøn beliggenhed og gode faciliteter. Fantastisk god og familiær service. Lækker morgenmad og fin aftenbuffet. Underholdning for hele familien med et godt og varieret underholdningsprogram. Gåafstand til det meste og skøn beliggenhed lige ved stranden!