Bedømmelse af Ivory Playa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

727 bedømmelser
Meget godt
 
471
Godt
 
198
Middel
 
44
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

26-10-2019

Indlæg af 901jettep

Fantastisk

Vi har været på dette dejlige hotel 13 gangeūüėćūüėéi perioden fra 1989 og til nu. Vi kommer der hvert år og vores børn som var med fra helt lille, kommer der nu som voksne er også faldet for hotellet. Dejligt personale som vi har kendt i mange år, alt fungerer på hotellet. Der bliver hvert år lavet forbedringer, som vi hvert år glæder os til at se, fantastisk beliggenhed lige ved stranden så vi føler det er vores andet hjem. Vi har taget rigtig mange af vores venner og familie med på hotellet som også har været begejstretūüėĀ. Vi skulle have været på hotellet 2 gange i år, som desværre på grund af sygdom blev aflyst, men glæder os til juni næste år, hvor vi skal afsted hele familien. Så de allerbedste anbefalinger til Ivory PlayaūüėćHa det godt til vi ses. Hilsen Jette og Bremer

 
07-10-2019

Indlæg af Søren S

Dejligt roligt hotel. Fantastisk venligt personale.

Vi fik en rigtig god service. Værelse og rengøring var i top. God pool og poolbar, med varieret udbud af frokostretter. Dejligt velfungerende hotel. Kan kun anbefales. Hotellet ligger kun ca 50 meter fra stranden.

 
27-07-2019

Indlæg af 512pian Odense, Danmark

Dejligt hotel

Fint mellemklasse hotel. Pæn lejlighed men dog lidt lille. Vi betalte ekstra for at få ud mod haven og det indebærer så første parket til scenen med diverse underholdning hver aften til kl.23.00 og nogle få aftener senere. Det kan så både være godt og skidt, alt efter kvaliteten :-/ lidt lille poolområde hvor diverse billeder her og ved rejsebureauet snyder lidt. Men alt er pænt og rent og personalet søde og venlige, et par stykker taler endda dansk. Generelt en god oplevelse.

 
10-07-2019

Indlæg af victoriasO8773YY Bjerregård, Danmark

Skønt og familiært

Dejligt lejlighedskompleks. Dejlig lejlighed men ikke mindst en skøn beliggenhed og gode faciliteter. Fantastisk god og familiær service. Lækker morgenmad og fin aftenbuffet. Underholdning for hele familien med et godt og varieret underholdningsprogram. Gåafstand til det meste og skøn beliggenhed lige ved stranden!

 
25-06-2019

Indlæg af BrittaOvesen Sæby, Danmark

Gode store lejligheder og det allerbedste - gode senge.

Flot hotel. Store lejligheder med meget skabsplads. Godt køkkenudstyr. Særdeles gode senge. Alt rent, pænt og velholdt. Hvis noget ikke virkede, blev det lavet straks. Gode opvarmede pools. God service