Ivory Playa

Hotel Ivory Playa ligger kun få meter fra stranden i Alcudia. Her findes et skønt poolområde omgivet af en stor solterrasse og skyggende træer. Hotellet tilbyder masser af sjove aktiviteter og en lille spa, hvis man vil forkæle sig selv.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Omgivelserne
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ivory Playa ligger tæt på stranden i børnevenlige Alcudia. Hotellet har fire pools, hvoraf en er delvis separat børnepool samt en indendørs pool i hotellets spa. Ved poolområdet er der solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan lånes mod et depositum. Poolbar.

Hotellets restaurant serverer en varm og kold morgenmadsbuffet. Til middag har du muligheden for at prøve traditionelle mallorcinske og spanske specialiteter samt et bredt udvalg af internationale retter. Og på vinlisten er der mange lokale vine. Der er også en snackbar, hvor du kan spise din frokost eller bare slappe af med en kølig drink i skyggen i de varmeste timer på dagen.

Lille fitnessrum. Cykeludlejning på hotellet. Spa med indendørs pool og jacuzzi, sauna og dampbad. Forskellige behandlinger mod betaling. Aktiviteter og underholdning på hotellet. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale til børn fra 4 år.

Gennemkørselstrafik og lyd fra barer og restauranter i området kan opfattes som forstyrrende. Det nærmeste centrum er Playa de Muro, ca. 350 m, og ca. 3,5 km til centrum af Alcudia.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet og halvpension mod tillæg.

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et fint hotel med god beliggenhed i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Den skønne Alcudiastrand ligger indenfor bekvem gåafstand. På hotellet er der et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Her bor du nær stranden og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool.

INNSIDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel Innside Alcudia by Melia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.