Bedømmelse af Grupotel Amapola

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
Forholdsvis varieret mad Fin all inklusive
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

320 bedømmelser
Meget godt
 
142
Godt
 
113
Middel
 
47
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

07-08-2019

Indlæg af Sus C

Dårlig behandling, støj, kedelig mad

Har booket dette hotel i marts selvom det vat et kategori 3 hotel da anmeldelser var rigtig fine. Har bedt om 2 værelse væk fra støj og de havde bekræftet mit ønske. Får 2 værelser på 1 sal direkte ud til scene på nabohotel og får at vide at de ikke har andre værelser. Poolområde ser træt ud og børn kan ikke bunde. Buffet er trist og fik frossen kage fra buffet. Pæne værelser. Ophold levede slet ikke op til forventninger. Prøvede at afkorte ophold og få nogle penge retur ihvertfald for mad og drikke, men hotellet var ikke lydhøre for dette, de gad ikke svare mig på mail om refundering og har stadig ikke gjort det. Valgte at flytte fra hotel efter 2 dage og håber stadig på kompensation. Da vi chekkede ud kunne vi pludselig få et andre værelser, men havde ikke lyst til at holde vores ferie på dette hotel. Prøvede at blive flyttet til et af deres andre hoteller men det svarede de heller ikke på.

 
16-09-2018

Indlæg af Christian L Aalborg, Nordjylland, Denmark

Rigtig dejligt, afslappende atmosfærre

Tilbragte 5 skønne dage på dette dejlige hotel. Standarden er i top, rigtig lækre moderne værelser. Personalet var friske og smilende, altid blev man mødt af godt humør. All inclusive var ok. Der var ikke det største udvalg, men det der var var rigtig godt. Jeg kan klart anbefale dette hotel, med en dejlig beliggenhed tæt på Alcudiabugtens fantastiske badestrande. Alt er indenfor gåafstand, og alligevel er hotellet trukket lidt tilbage i fred og ro. Hver aften var der underholdning ved poolen, rigtig hyggeligt de aftener hvor der var sang eller musik live. En enkelt aften var der dj, som var to unge personer der også stod for gymnastik og underholdning ved poolen i dagtimerne, de var nok de største minus vil der skal være noget, samt det lidt trange plads omkring poolen i dagtimerne. Men alt i alt, jeg kommer rigtig gerne igen til Amapola og ikke mindst Mallorca, som er et fantastisk ferieparadis.

 
12-08-2017

Indlæg af Annette L Høje-Taastrup, Danmark

Dejlig ferie med alt

Skønt 3-stjernet hotel. Ligger ikke langt fra den skønne strand Platja de Muro. Det tager ca 5 min at gå til stranden. Det er muligt at gå hele vejen langs stranden indtil Port D'Alcùdia - det tager ca. 1 time. Meget hyggeligt hotel med det sødeste smilende personale, selv når vi mødte rengøringspersonalet på gaden før eller efter arbejde hilste de med et stort smil. Værelserne var pæne. Vi boede på værelse 118 og 119. Det var lige over scenen, hvor der var aften underholdning alle dage til kl. 23.30. Juan og Simona var gode til at få gæsterne med i forskellige konkurrencer i løbet af dagen og om aftenen, hvor det ikke var ualmindeligt, at aftenens program blev sluttet af med fælles dans, hvor rigtig mange gæster deltog. Er man ikke til musik og underholdning, så tag nogle ørepropper med. Der er fest og larm frem til midnat, hvor baren lukker. Du kan leje en safebox for 15 EUR pr. uge + depositum for nøglen på 5 EUR. Poolhåndklæder kan lånes for 10 EUR. Du kan skifte så ofte, du har lyst. Skift af poolhåndklæder koster 1 EUR pr. gang. Bar personalet var fantastisk med glimt i øjet og klar på at feste. Utroligt som de altid var veloplagte. Maden var meget varieret, og eneste minus var, at menuen var den samme i uge 2, som vi fik i den første uge. Også her mødte vi et sødt personale. Den ene kok taler kun spansk, men han lærte hurtigt, hvad de forskellige ønskede, så den sidste dag, hvor vi skulle spise lidt tidligere, for at nå bussen, nåede min datter ikke at bestille sin omelet, men så lavede den søde kok en, som han kom hen med til hende. Selvfølgelig skulle hun da ikke undvære den faste omelet, bare fordi vi skulle rejse hjem tidligt på dagen. Der var iøvrigt ikke så mange børn, men derfor var der alligevel aktiviteter og børne disko for de små. Et sted vi kan anbefale, og trods kun tre stjerner har dette hotel det meste. Der var gratis minigolf, tennis og bordtennis. Alt kunne lånes i receptionen til de tre sportsgrene. Meget pæne badeværelser. Aircondition på alle værelser, som kører hele dagen.Tak for to hyggelige uger.

 
26-05-2017

Indlæg af HanneU28

Ferie

Udemærket hotel til prisen. Meget imødekommende personale. Maden ok kunne dog være lidt mere varieret. Små værelser. Sørg for at få værelse med udsigt over søen. Rengøringsniveau meget fint. Tæt på stranden og byen.

 
06-09-2015

Indlæg af Hans-Erik J Esbjerg, Danmark

Tysk Slager LARM

Så fik jeg prøvet at bo i en dårlig indrettet telefonboks. Værelse 101 er deres handicap værelse, så lille, at en kørestol lige kan komme ind på værelset og så ikke længere. Dagen efter fik vi et nyt værelse, så nu kunne vi komme forbi sengene og ud på altanen. Personalet er utroligt søde og hjælpsomme og kan jo ikke gøre for at de fysiske rammer er som de er. Morgenbordet er omfangsrigt og har alt hvad vi som danskere kan forvente. Frokost og aftensmad bliver noget ensformigt i løbet af en uge, så spis rigeligt om morgenen og spring frokosten over. Poolbaren er venlig, hjælpsom og meget imødekommende på alle punkter. Underholdningen omkring poolen er et kapitel for sig. Tysk Slager for fuld styrke, idet man tror at jo højere man kan larme jo bedre er kvaliteten, så er man kun til musik i normal styrke eller vil kunne tale sammen, så find et andet hotel. Der er nok ikke enighed om hvem der et til for hvem.