Be Live Collection Palace De Muro

  • • Dejligt spa
  • • Lige ved stranden
  • • Tilkøb halvpension

Be Live Collection Palace de Muro er et skønt strandhotel, som passer perfekt til dig, som længes efter en afslappende badeferie. Her kan du nyde salte dyp i havet på den fine strand eller skønne svømmeture i hotellets pool. Start din ferie med et vidunderligt besøg i spaen for at komme i den rette feriestemning.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Be Live Collection Palace de Muro er der en pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice og poolbar. Balinesiske solsenge ved poolen mod betaling. Børneklub i hotellets regi og med engelsktalende personale. Gratis bordtennis og billard. Spa med gratis adgang til sauna, hamam og jacuzzi. Forskellige spabehandlinger mod betaling. Opvarmet indendørs pool og aerobics. VIP-lounge mod betaling hvor man kan slappe af. Cykeludlejning.

Frisør, room service og vaskeservice mod betaling. Buffetrestaurant, grill-restaurant og gourmetrestaurant. Pæn påklædning på restauranterne påkrævet. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller halvpension extra mod tillæg. Tilkøber du halvpension extra, kan du vælge mellem buffet og a la carte-middag på hotellets restauranter.