Golf på Tenerife

Træn på ferien

Tenerife har meget at tilbyde for dig, som ønsker en aktiv ferie. Det varme Middelhav egner sig perfekt til surfing, og hvis du har lyst til at spille golf, er der masser af muligheder. Fodbold og tennis er også populære aktiviteter på øen.

Surfing

De Kanariske Øer er et af de bedste steder i Europa, når det gælder surfing. Hertil kommer entusiaster fra såvel Australien som Italien og Frankrig for at nyde de gode bølger. De bedste surfområder ligger i Playa de las Americas, men hvis man er nybegynder, er det en god idé at tage forbi en af de professionelle surfskoler, inden man stiller sig på brættet. Foran Hotel Las Palmeras ligger de bedste officielle surfskoler, heraf en der hedder Palm Beach Surf og ejes af en engelsktalende brasilianer, som går mere op i sikkerhed end hurtige surflektioner. Kontakt din rejseleder for mere information!

Tennis

Mange hoteller har egne tennisbaner. Som regel booker du tid i receptionen, hvor du også kan leje ketsjere og bolde. Tennisbaner mod betaling finder du blandt andet ved hotel H10 Conquistador i Playa de las Americas og ved hotel Bella Vista og hotel Bahía Principe San Felipe i Puerto de la Cruz.

Surfing på Tenerife

Fodbold på ferien

Uanset om du vil spille selv, se en fodboldkamp live eller nyde fodbold på storskærm sammen med andre, er der gode muligheder på Tenerife. I Playa de las Americas findes en fodboldbane, hvor du helt sikkert finder andre entusiaster, som vil spille med eller mod dig. I Santa Cruz findes det store fodboldstadion, hvor du kan se Tenerife spille. På ”Den glade Viking” ved hotel Playa Azul i Playa de las Americas vises skandinavisk fodbold på storskærm.

Sjov på gokartbanen

Mellem lufthavnen i syd og Playa de las Americas ligger den – gokartbanen. Her kan du trykke speederen i bund, og vise hvad du kan! Et perfekt og sjovt sted af tage hen med vennerne eller familien. Tlf.: +34-922 730 703.

Golf

Hvis du er golfentusiast, så findes der to rigtig gode 18-hullers baner på Tenerife, ved hotel Green Garden Resort og i Costa Adeje. Kontakt din rejseleder for mere information.

Minigolf

Hvis du ikke er den mest erfarne golfspiller, men stadig vil underholdes, er der masser af muligheder i Los Cristianos. Her ligger nemlig en lille hyggelig minigolfbane, lige ved hotel H10 Big Sur. Flere af de større hoteller har også minigolfbaner.

Spil bowling!

Det er rigtig sjovt at spille bowling for hele familien. Tag en tur forbi MEGA Bowl som ligger nær hotel Sol Sun Beach. Banen findes i centrummet Lagos de Fanabe, Londres nr 5. Tlf.: +34-922 713 040.