Paella

Tenerifes bedste restauranter

Nu slipper du for klassisk hverdagsindkøb og madlavning – for nu er det ferie! Tag del af vores bedste restauranttips... er du mest til pizza eller ægte kanarisk kogekunst?

Las Tapas

Nyd rigtig gode tapas i hyggelige og unikke omgivelser. Personalet værner om sine gæster og sørger for, at du får en smagsoplevelse, du sent glemmer. Restauranten ligger i en lille gade i Playa de las Americas nedenfor postkontoret og kirken.

Mesón Castellano

Hvis du skal spise på en ægte spansk restaurant, hvor både maden og stemningen er i top, skal du tage på Mesón Castellano i Playa de las Americas. Lad tjenere udvælge 4-5 forskellige tapasretter, og du er garanteret en smagsoplevelse! Tlf.: +34 922 79 63 05. Restauranten ligger i nærheden af Dr. Villar E Ibarra.

Monkeyrestauranterne

Restaurantkæden Monkey i Playa de las Americas, som består af Monkey Bar & Grill, Monkey Bravo! Italia, Monkey Beach Club og The Oriental Monkey. Alle er et besøg værd! Her tilbydes gæsterne et internationalt køkken og dejlige sofahjørner, hvor man kan nyde en god drink før eller efter maden. Monkey Beach Club ligger ved stranden Playa de Troya og øvrige Monkeyrestauranter ligger i shoppingcentret Oasis nær Hotel Compostela Beach.

Chill Out

Afslappende Chill Out ligger i hjørnet af Playa de las Vistas ved indgangen til Los Cristianos. Her nyder du spændende tapas, fantastisk kød, pizza, pasta og en lang række lækre desserter. Via det åbne køkken kan du følge med i selve tilberedelsen af maden – den perfekte restaurant for den, som vil fejre noget specielt med gode venner eller familien. Adressen er Paseo Las Vistas 4 i Los Cristianos. Tlf.: +34-922 79 27 76.

Watermelon

Unik restaurant som ligger på San Telmo ved den brede strand Playa de las Vistas. Sid på terrassen og nyd et glas kølig vin eller sangría samtidig med at du kigger ud over Playa de las Vistas og havnen i Los Cristianos. Her serveres også internationale retter og carpaccio. Watermelon ligger på La Habana 8C i San Telmo. Tlf.: +34-922 796 788.

Hacienda

I starten af Playa del Duque i Costa Adeje finder du denne hyggelige restaurant og lounge. Her kan du slappe af med en smagsrig café helado (kaffe med en kugle is) i bløde kurvemøbler og store madrasser og samtidigt nyde udsigten over stranden og Atlanterhavet.

El Ancla

Vil du spise godt på ferien, er denne restaurant i Callao Salvaje, overfor hotel Atlantic Holiday Center, et sikkert valg. Her serveres udsøgte fiskeretter og lækre desserter. Tlf.: +34-922 740 468.

La Brasa

Populært steakhouse hvor lokalbefolkningen kommer, når de skal spise godt. Her serveres lækre tapas, god vin og lammesteg og kalvefilet med gode saucer. Restauranten anbefales af den danske mesterkok Thomas Rode fra den velkendte Kong Hans i København. Tlf.: +34-922 720 622.  

Mad på Tenerife

El Jable

På El Jable finder du typisk kanarisk mad, der også anbefales af stjernekokken Thomas Rode. Restauranten ligger på Bentejui 9 i den lille by Granadilla de Abona, ikke langt fra lufthavnen Reina Sofia. Tlf.: +34 922 394 905.

El Pantalán

Denne dejlige restaurant ligger i den lille fiskerby Las Galletas. Her serveres et stort udbud af forskellige madretter. Lækre supper og udsøgt fisk er nogle af dem. Restauranten ligger lige ved vandet og har en træaltan med moderne indretning.

La Rosa di Bari

Befinder du dig i Puerto de la Cruz og vil spise godt på en italiensk restaurant med kanarisk touch og hyggelig atmosfære, skal du finde restauranten La Rosa Di Bari. Restauranten er også velbesøgt af kanarierne, der sætter pris på de lækre retter, der tilberedes af friske råvarer af højeste kvalitet. Prøv gerne husets egen pasta! Adresse: Calle Lomo 23, Puerto de la Cruz.

Regulo Restaurante

På en lille sidegade i Puerto de la Cruz ligger et gammelt, typisk kanarisk hus, hvor en af de bedste og mest unikke kanariske restauranter ligger. Eftersom restauranten ligger i et tidligere privatejet hus, føles det næsten som at være på besøg i et privat hjem. En omfattende og spændende menu sammen med en velassorteret vinkælder gør, at man vælger denne restaurant til specielle lejligheder – sammen med familien eller sin elskede. Restauranten ligger på Perez Zamora 16 i Puerto de la Cruz. Telefon: +34-922 384 506.