Sport på Tenerife

- vores tips til en aktiv ferie!

Tenerife har meget at tilbyde for dig, som ønsker en aktiv ferie. Det varme Middelhav egner sig perfekt til surfing, og hvis du har lyst til at spille golf, er der masser af muligheder. Fodbold og tennis er også populære aktiviteter på øen.

Surfing på Tenerife

Surfing

De Kanariske Øer er et af de bedste steder i Europa, når det gælder surfing. Hertil kommer entusiaster fra såvel Australien som Italien og Frankrig for at nyde de gode bølger. De bedste surfområder ligger i Playa de las Americas, men hvis man er nybegynder, er det en god idé at tage forbi en af de professionelle surfskoler, inden man stiller sig på brættet. Foran Hotel Las Palmeras ligger de bedste officielle surfskoler, heraf en der hedder Palm Beach Surf og ejes af en engelsktalende brasilianer, som går mere op i sikkerhed end hurtige surflektioner. Kontakt din rejseleder for mere information!

Tennis

Mange hoteller har egne tennisbaner. Som regel booker du tid i receptionen, hvor du også kan leje ketsjere og bolde. Tennisbaner mod betaling finder du blandt andet ved hotel H10 Conquistador i Playa de las Americas og ved hotel Bella Vista og hotel Bahía Principe San Felipe i Puerto de la Cruz.

Golf & minigolf

Hvis du er golfentusiast, så findes der to rigtig gode 18-hullers baner på Tenerife, ved hotel Green Garden Resort og i Costa Adeje. Kontakt din rejseleder for mere information.

Hvis du ikke er den mest erfarne golfspiller, men stadig vil underholdes, er der masser af muligheder i Los Cristianos. Her ligger nemlig en lille hyggelig minigolfbane, lige ved hotel H10 Big Sur. Flere af de større hoteller har også minigolfbaner.

Spil bowling!

Det er rigtig sjovt at spille bowling for hele familien. Tag en tur forbi MEGA Bowl som ligger nær hotel Sol Sun Beach. Banen findes i centrummet Lagos de Fanabe, Londres nr 5.

Fodbold på ferien

Uanset om du vil spille selv, se en fodboldkamp live eller nyde fodbold på storskærm sammen med andre, er der gode muligheder på Tenerife. I Playa de las Americas findes en fodboldbane, hvor du helt sikkert finder andre entusiaster, som vil spille med eller mod dig. I Santa Cruz findes det store fodboldstadion, hvor du kan se Tenerife spille. På ”Den glade Viking” ved hotel Playa Azul i Playa de las Americas vises skandinavisk fodbold på storskærm.

Sjov på gokartbanen

Mellem lufthavnen i syd og Playa de las Americas ligger den – gokartbanen. Her kan du trykke speederen i bund, og vise hvad du kan! Et perfekt og sjovt sted af tage hen med vennerne eller familien.

Siam Park

Vandlandet Siam Park på Tenerife er et af Europas største af slagsen, og smukt bygget i thailandsk stil med hjælp fra arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finder du blandt andet en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskine, der leverer tre meter høje bølger. Prøv også tårnet, hvor du kan opleve frit fald, inden du lander i vandet nedenfor. Parken ligger i Costa Adeje og passer til både unge og gamle vandelskere! Den nemmeste måde at komme hertil er med den gratis bus fra Los Cristianos og Playa de las Americas. Du kan også købe en billet hos din rejseleder på destinationen.

Træningssessioner og afslapning i Aqua Spa

Hvorfor ikke planlægge at slappe lidt ekstra af på ferien? Med en spadag på Aqua Spa kan du nyde forskellige former for massage, manicure og pedicure og andre dejlige spabehandlinger. Derudover er der flere indendørs pools, jacuzzier og mindre specialpools samt en stor spa med forskellige træningspas. Spaen ligger i nærheden af ​​Tagoro Costa Adeje-hotellet i Playa de las Americas.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her