Tenerife

Aktiviteter og afslapning

Tenerife tilbyder vandparker i verdensklasse, storslåede poolområder og naturparker. Og når du har tømt energidepoterne, kan du slappe af i skønne Aqua Spa. Vand, vand og atter vand!

Siam Park

Siam Park er Europas største vandpark, og er opført i thailandsk stil ved hjælp af arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finder du bl.a. en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskine, som leverer tre meter høje bølger hver hele time. Prøv også tårnet hvor du kan opleve frit fald, inden du lander i vandet nedenfor. Spændende oplevelser for både store og små! Parken ligger i Costa Adeje, og du kommer nemt hertil med den gratis bus fra Los Cristianos og Playa de las Americas.

Lago Martiánez

Dette er et stort poolområde, som ligger i Puerto de la Cruz. Her kan du bade i forskellige pools, og du kan også leje solstole og parasoller. Helt sikkert et besøg værd, hvis man ikke vil ligge på stranden – vær opmærksom på at alle strande i Puerto de la Cruz består af sort lavasand.

Aqua Spa

Und dig selv en spadag på ferien! Aqua Spa ligger i Playa de las Americas, i nærheden af hotel Villa Tagoro, og tilbyder masser af forskellige varianter af massage, manicure og pedicure. Her findes også et imponerende indendørs område med jacuzzi og mindre special-pools. Desuden er her et fitnesscenter med step, aerobics og spinning. Tlf.: +34-922 716 555.

Siam Park, Tenerife