Globales Acuario

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Globales Acuario er beliggende i en rolig del af Puerto de la Cruz, med en fantastisk udsigt over Teide og kysten. Puerto de la Cruz er den perfekte destination for dig, der vil opleve det ægte kanariske hverdagsliv. Morgenmadsbuffet indgår, og du kan tilkøbe halvpension for en ekstra behagelig ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden var det bedste. Netop hjemkommet fra Costa Adeje ugen forinden og hotellet var en kæm...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Globales Acuario findes et poolområde med solstole og parasoller samt en poolbar, der også byder på enkle retter i løbet af dagen. Der er også en buffetrestaurant og en lobbybar.

Gratis wifi. Billard og bordtennis mod betaling. Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Botanico

Femstjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et dejligt hotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, hvor du finder en fin lille sø i japansk stil samt restauranter og barer. Hotellet er for dig, som vil forkæle dig selv lidt ekstra - her findes bl.a. Tenerifes største spa. Og hvis du er interesseret i golf, har hotellet sin egen putting green.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Be Live Experience Orotava

Be live Experience Orotava har en fantastisk beliggenhed, centralt beliggende i charmerende Puerto de la Cruz og i gåafstand fra den sorte sandstrand. Her bor du i moderne værelser, har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen og har mulighed for at købe måltider.

Casa del Sol

Hotel Casa del Sol har en fantastisk beliggenhed i Puerto de la Cruz på det nordlige Tenerife. Herfra kan du gå til det meste af, hvad dette klassiske ferieresort har at tilbyde. Centrum med alle butikker, restauranter og barer er inden for gåafstand, samt stranden og de berømte Lago Martianezs havpools.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område og er omgivet af en have i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.