Be Smart Florida Plaza

Hotel Be Smart Florida Plaza ligger i hjertet af den gamle bydel i Puerto de la Cruz. Herfra er det nemt at opleve byens charme og opdage små fine områder. Hotellets tagterrasse har en pool, hvorfra udsigten over havet og byen er betagende.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder superior for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder superior for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlig personale Utrolig god beliggenhed Dejlig pool område
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Be Smart Florida Plaza har en lille pool på tagterrassen, hvorfra udsigten over byen og havet er betagende. Solstole og parasoller kan lånes.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag.

Wifi på fællesområder.

Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger Playa Jardin, en af det nordlige Tenerifes bedste strande, hvor man kan leje solstole. De berømte havbassiner Lago Martiánez ligger lidt over en kilometer fra hotellet, og du kommer forbi mange små vandhuller, hvor spanierne stopper på vej hjem til en drink og lidt tapas.

Hotellet er meget centralt beliggende, Plaza del Charco er omkring 250 meter væk og Martianez Shopping Centre ligger kun 600 meter fra hotellet. En musikskole kan virke forstyrrende i løbet af dagen. Bytrafik.

Ved ankomst og afgang stoppertransferbussen 350 meter fra hotellet. Bagage transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Elevatoren på hotellet er i øjeblikket ude af drift og forventes tidligst at være repareret i løbet af april 2023.

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Botanico

5-stjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, skønne spabehandlinger i hotellets prisbelønnede spa og total afslapning. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du vil hurtigt forstå hvorfor.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be live Experience Orotava er et moderne hotel med udsigt over havet eller bjergene. Placeringen er den bedste, centrale og i gåafstand til den sorte sandstrand. Her bor du på dejlige værelser, morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og du har mulighed for at tilkøbe måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotel i hjertet af Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotel tiltrækker med en dejlig tagterrasse med to pools, den ene med udsigt mod Teide og med udsigt over havet. Her er også en poolbar, hvis du vil læne dig tilbage og nyde udsigten og solen.