Royal River Luxury Hotel

  • * For gæster over 14 år

Søger du et ferieophold ud over det sædvanlige og ønsker du at bo i en villa med direkte adgang til en privat eller fælles pool, er Royal River Luxury Hotel på Tenerife hotellet for dig. Her er stemningen rolig, og hotellet er kun for gæster over 14 år.


Værelsestyper

1-værelses villaer med delt pool for 1-2 personer. 1-værelses villaer med privat pool for 1-2 personer. 2-værelses villaer med delt pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tag et dyp i den lækre tagpool eller slap af ved egen villa
Royal River Luxury Hotel er et lækkert og nyt hotel lige nord for Playa de las Americas på Tenerife. Her er atmosfæren rolig og skøn, og hotellet er kun for gæster over 14 år. Oppe på hotellets tag findes en infinitypool, ved det store poolområde findes en hovedpool og yderligere lazy river-pools. Der findes også en jacuzzi. Nærmeste strand er Enramada Beach som ligger ca 1,6 kilometer væk.

Giv dine smagsløg et eventyr de aldrig glemmer
På Royal River Luxury Hotel er der noget for enhver smag, herunder Restaurant Kokoro, opkaldt efter den japanske betegnelse for forbindelsen mellem hjerte og sjæl, byder på retter, der vil fange alle dine sanser. På hotellets tag er der restaurant The Top Brasserie & Terrace med en fantastisk udsigt. Morgenmaden serveres på buffetrestauranten Pineapple, og der tilbydes lette frokoster til frokost. Der er også mulighed for at få en flydende brunchbakke til din private pool. Bemærk venligst, at ikke alle restauranter har åbent dagligt.

Sundhed og velvære
På hotellet findes også et stort fitnessrum, en padelbane, og i haven er det muligt at spille crocket. Spaafdelingen tilbyder skønne behandlinger som massage og hamam samt en opvarmet pool og relaxafdeling med hængekøjer. Behandlingerne er mod betaling.

Øvrigt
Centrum i La Caleta ligger ca. 2,4 kilometer væk, og hotellet tilbyder gratis parkering for dem, der ønsker at udforske Tenerife i lejebil.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag 25/12 og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Playa de las Americas

Parque de las Americas

Lejlighedshotellet Parque de las Americas ligger i centralt i Playa de las Americas på Tenerife. Her hersker en rolig og familiær atmosfære, og ved det dejlige poolområde findes en opvarmet pool. Gå ikke glip af et besøg i hotellets restaurant, der er populær blandt både hotellets gæster og lokalbefolkningen.

Park Club Europé

Park Club Europé er et hotel centralt beliggende i Playa de las Americas. Det hyggelige poolområde er omgivet af en skøn have med både høje palmer og eukalyptustræer, der giver dejlig skygge. For de aktive er der flere aktiviteter såsom tennis, aerobics og fitnessrum. Børnene kan se frem til eventyr i hotellets børneklub.

Villa Cortés

På Villa Cortés får du følelsen af at befinde dig i en luksuriøs mexicansk hacienda. Nyd den fredelige atmosfære, spis velsmagende mad og tag en dukkert i poolen eller på stranden. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, tilbydes der flere skønne behandlinger i hotellets spa.

Green Garden Resort - vinter 2022/2023

Populære Green Garden Resort på Tenerife er det perfekte ferievalg for dig, som ønsker et lækkert hotel af høj standard. Ved siden af hotellet ligger en golfbane, og det store vandland Siam Park ligger ca. 10 min. væk. Det smukke hotelområde er omgivet af palmer og fine blomster. Ligesom på alle vores andre Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til Club Polly & Mino, svømmeskole, Mondo Café og morgenyoga.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Populære Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et All Inclusive-hotel på Tenerife for hele familien. Nyd en skøn beliggenhed lige ved havet med tre pools og et stort poolområde. Som gæst på hotellet indgår faciliteterne på nabohotellet, hvilket giver adgang til yderligere et poolområde, flere restauranter og tennis. Et stykke væk ligger sandstranden i Playa de las Americas, og hotellet tilbyder en bus dertil hver dag.

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for dig der vil bo i egen lejlighed med god beliggenhed i Playa de las Americas. På den rummelige solterrasse eller ved poolen, kan du hvile efter en runde på den nærliggende golfbane. Til middag er der er stort udbud af kanariske og internationale restauranter i centrum.

Adrian Colon Guanahani

Adrian Colon Guanahani har den perfekte beliggenhed nær strandpromenaden i Costa Adeje. Her hersker en afslappende atmosfære og hotellet er en rigtig ferieoase. Her er to poolområder, hvoraf en ligger på taget med storslået udsigt.

Parque la Paz

Parque la Paz er et familiært hotel i centrum af Playa de las Americas. Hvis du kan løsrive dig fra det store poolområde, er der tre dejlige strande i nærheden. Og rundt om hjørnet er der barer, butikker og restauranter for enhver smag. De mindre rejsende kan blive underholdt på legepladsen, i børneklubben og i børnepoolen.

La Plantación del Sur Vincci

Slap af på La Plantacion del Sur Vincci, et eksklusivt hotel i rolige omgivelser i Costa Adeje. Bo i en dejlig junior-suite eller club-værelse og nyd hotellets rolige og behagelige atmosfære. Her er tid til tiltrængt afslapning.

H10 Conquistador

Hotel H10 Conquistador har en central beliggenhed i Playa de las Americas på Teneriffe. Flere værelser byder på havudsigt og deluxe-værelser har privat terrasse med panoramaudsigt over vandet. Her er et stort poolområde med opvarmet pool, flere restauranter og gratis fitness-faciliteter. Den vidunderlige beliggenhed ved strandpromenaden gør, at du nemt kan gå til butikker og restauranter i centrum.

Paraíso del Sol

Hvis du ønsker central beliggenhed i Playa de las Americas med gåafstand til det meste, er Paraíso del Sol et perfekt alternativ. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og den skønne Troya-strand ligger indenfor gåafstand. I lejlighederne findes alt, du behøver, for at lave mad på ferien, men der er også mulighed for at tilkøbe halvpension.

Lagos de Fañabé

Med sin beliggenhed ved den hyggelige strandpromenade i den nordlige del af Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifulde poolområde har flere pools som ligger i frodige omgivelser. Nede på stranden venter solstole og parasoller på hotellets beach club.

Adrian Jardines De Nivaria

Adrian Jardines De Nivaria har den bedst tænkelige beliggenhed ved den store strandpromenade i Costa Adeje. De laguneformede pools er noget helt særligt og de er omgivet af frodige haveomgivelser. Flere restauranter, egen putting green, legeplads, skønne massagebehandlinger – her er alle muligheder for en skøn og afslappende ferie.

Servatur Caribe

Servatur Caribe ligger i hjertet af Playa de las Americas og tilbyder et fint poolområde med smuk havudsigt. Hvis du vil have en endnu bedre udsigt, kan du nyde den på solterrassen oppe på taget. Stranden ligger indenfor gåafstand, og du kan også nemt komme til Siam shoppingcenter.

Gala

Hotel Gala er centralt beliggende i Playa de las Americas og passer til hele familien. Hotellet har et stort poolområde med separat børnepool. Ønsker du i stedet at bade i havets bølger, ligger sandstranden blot nogle få minutters gåafstand herfra. Når du vil forkæle dig selv, er her et spa med flere skønne behandlinger. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Isabel

Hotel Isabel i Playa de las Americas ligger i en smuk have og er bygget i flere mindre bygninger med lejligheder i typisk kanarisk stil. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool, og ønsker du lidt fredeligere omgivelser er her yderligere en pool med en mere voksen atmosfære.

Sol Sun Beach

Sol Sun Beach på Tenerife er velegnet til både dem, der rejser alene og den større familie. Hotellet har et stort poolområde, og stranden og promenaden ligger lige nedenfor. Her har du virkelig en perfekt beliggenhed tæt på butikker, restauranter og barer.

Flamingo Beach Mate

Flamingo Beach Mate er et perfekt hotel for dig, hvis du vil nyde en skøn pool, slappe af med en yogasession eller leje en bil for at udforske alt det skønne, Tenerife har at byde på. Pak en god picnic og gå til nogle af de dejlige strande i nærheden.

Gran Oasis Resort

Gran Oasis Resort er et lejlighedshotel på det sydlige Tenerife med tre opvarmede pools. Hotellet er velegnet til familier, store familier med op til 6 personer og par, der ønsker at slappe af og gå på opdagelse på den smukke ø Tenerife. Der kan tilkøbes morgenmad, halvpension eller All Inclusive for en bekvem ferie eller spis godt på restauranterne i Los Cristianos eller Playa de las Americas.

LABRANDA Suites Costa Adeje

Labranda Suites Costa Adeje har to dele, en familiedel med lidt mere liv og bevægelse, og en voksendel til de gæster over 18, der måske vil tage det lidt mere roligt på ferien. Hotellet har flere opvarmede pools, restauranter, barer og en bred vifte af aktiviteter og rundt om hjørnet er der både den populære sandstrand Playa Fañabé Beach og mulighed for lidt shopping.

Los Olivos Beach Resort

Los Olivos Beach Resort har en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Costa Adeje. Hotellet har et fint poolområde samt egen del af stranden med gratis solstole. All Inclusive-måltider indtages på søsterhotellet, hvor der er flere pools og faciliteter, som gæsterne på hotel Los Olivos Beach Resort kan bruge.

Piramides Resort

På Piramides kan du slappe af ved et af de to poolområder eller gå ned til stranden i løbet af dagen. Om aftenen tilbydes aftenunderholdning i poolbaren. For en ekstra afslappende ferie kan der tilkøbes halvpension eller All Inclusive.

Gara Suites Golf & Spa

Gara Suites Golf & Spa i Playa de Las Americas på Tenerife er golfspillerens drøm. Hotellet ligger kun få hundrede meter fra klubhuset ved Las Americas GC, en 18-hullers par 72-bane. Du bor i rummelige suiter og kan veksle golfrunder med afslappende stunder ved poolområdet eller i hotellets spa. Du har mulighed for at tilkøbe alle eller nogle af dagens måltider.

Royal Garden Villas

Royal Garden Villas er et fantastisk hotel med store villaer, der ligger spredt ud over en frodig og fantasifuld have. Hver villa er smukt indrettet og har stor udeplads med privat pool og skønne loungemøbler. Her kan du glæde dig til at spise lækker mad i restauranten, spille golf på den nærliggende golfbane og efterfølgende slutte af med en luksuriøs behandling i hotellets spa.

Green Garden Resort - vinter 2023/2024

I vintersæsonen 2023/2024 vil det populære Green Garden Resort på Tenerife blive opgraderet til en rigtig familiedrøm og blive et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Det perfekte ferievalg for dem, der leder efter et fantastisk familiehotel af høj standard. Som på alle Apollo Mondo Family-hoteller kan du se frem til Apollos børneklub, svømmeskole, Mondo Café, morgenyoga og forskellige former for holdtræning flere dage om ugen.

Coral Compostela Beach Golf

Hotel Coral Compostela Beach Golf ligger lige ved golfbanen i Playa de las Americas. I bor i moderne lejligheder og hotellet har et hyggeligt poolområde med pool og separat børnepool. Der er gåafstand til stranden og på vejen dertil passerer man det lokale centrum. Ønsker du en rigtig behagelig ferie, kan du vælge at tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive.