2-værelses suiter

Rummelige og moderne 2-værelses suiter med en stor dobbeltseng. Opholdsrum med sofagruppe samt bord og stole. Tv med satellitkanaler. Minibar. Nespressomaskine. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. To badeværelser med bad/brus og toilet. Udeplads med direkte adgang til delt pool. Værelsestypen kaldes River Villa 2 Bedroom af hotellet.

Antal personer: 2-4 personer.

Mini-suiter med delt pool

Rummelige og moderne mini-suiter med en stor dobbeltseng. Opholdsrum med sofagruppe samt bord og stole. Tv med satellitkanaler. Minibar. Nespressomaskine. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Udeplads med direkte adgang til delt pool. Værelsestypen kaldes River Villa 1 Bedroom af hotellet.

Antal personer: 1-2 personer.

Suiter med delt pool

Moderne og bekvemmelige suiter med en stor dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Minibar. Nespressomaskine. Kaffe-/te faciliteter. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Udeplads med delt pool. Værelsestypen kaldes Lagoon Villa 1 Bedroom af hotellet.

Antal personer: 1-2 personer.