Royal River Luxury Hotel

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På Royal River Luxury Hotel, et luksuriøst og moderne hotel på Tenerife, venter et behageligt ophold udover det sædvanlige. Hotellet er kun for voksne, og alle værelser har direkte udgang til delt pool.


Værelsestyper

Mini-suiter for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 86 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Royal River Luxury Hotel er et lækkert og nyt hotel i Playa de las Americas på Tenerife. Her er atmosfæren rolig og skøn, og hotellet er kun for gæster over 16 år. Oppe på hotellets tag findes en infinitypool, ved det store poolområde findes en hovedpool og yderligere lazy river-pools. Nærmeste strand er Enramada Beach som ligger ca 1,6 kilometer væk.

På hotellet findes flere restauranter som hovedrestauranten Pineapple Buffet Restaurant, den franske restaurant French Bistro, den asiatiske restaurant Kokoro, Heaven's Bar & Grill og tapasrestauranten Pool River. Ved receptionen ligger champagnebaren Bubble Bar.

På hotellet findes også et stort fitnessrum, en padel-tennisbane, og i haven er det muligt at spille krocket. Mod betaling kan du også komme i spaafdelingen der tilbyder skønne behandlinger som massage og hamam samt en opvarmet pool og relaxafdeling med hængekøjer.

Centrum i La Caleta ligger ca. 2,4 kilometer væk, og hotellet tilbyder gratis parkering for de, der ønsker at udforske Tenerife i lejebil.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag 25/12). Halvpension mod tillæg. Hvis du tilkøber halvpension og rejser over jul og nytår, indgår også nytårsmiddag.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde