Royal River Luxury Hotel

På nybygget og moderne Royal River Luxury Hotel på Tenerife venter et behageligt ophold udover det sædvanlige. Hotellet er kun for voksne og alle værelser har tilgang til delt pool. Udover dette findes en infinitypool på taget, flere restauranter med forskellige indretninger, et stort fitness og spaafdeling med hamam.


Værelsestyper

Suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 26 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Royal River Luxury Hotel er et elegant og nybygget hotel i Playa de las Americas på Tenerife. Hotellet er kun for gæster over 16 år. Ved det store poolområde findes en hovedpool, en infinitypool oppe på hotellets tag og yderligere to pools som minder om løbende floder. Nærmeste strand er Enramada Beach som ligger ca 1,5 kilometer væk.

På hotellet findes flere restauranter som hovedrestauranten Pineapple Buffet Restaurant, den franske restaurant French Bistro, den asiatiske restaurant Kokoro, Heaven's Bar & Grill og tapasrestauranten Pool River. Ved receptionen ligger champagnebaren Bubble Bar.

På hotellet findes også et stort fitnessrum, en paddel-tennisbane og i haven er det muligt at spille kroket. Mod betaling kan du også komme i spaafdelingen der tilbyder skønne behandlinger som massage og hamam samt en opvarmet pool og relaxafdeling med hængekøjer.

Centrum i La Caleta ligger ca. 2,4 kilometer væk, og hotellet tilbyder gratis parkering for de, der ønsker at udforske Tenerife i lejebil.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde