Værelsestyper

2-værelses lejlighed deluxe

Store og luksuriøse 2-værelses lejligheder deluxe, som hotellet kalder for Gran Duchess Villa. Lejlighederne har separat soveværelse og opholdsrum. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, el-kedel og nespressomaskine. Pudemenu. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Vaskemaskine og strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Stort badeværelse med badekar, brus med hydromassage og toilet. Stor udeplads med solstole og privat, opvarmet pool.

Antal personer: 1-2 personer

2-værelses lejligheder

Store og luksuriøse 2-værelses lejligheder, som hotellet kalder for Duchess Villa. Lejlighederne har separat soveværelse og opholdsrum. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, el-kedel og nespressomaskine. Pudemenu. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Vaskemaskine og strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Stort badeværelse med badekar, brus med hydromassage og toilet. Stor udeplads med solstole og privat, opvarmet pool.

Antal personer: 1-2 personer.

3-værelses lejligheder

Store og luksuriøse 3-værelses lejligheder, som hotellet kalder for Princess Villa. Lejlighederne har to soveværelser og separat opholdsrum. Et soveværelse har dobbeltseng og et har enten dobbeltseng eller to separate senge. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, el-kedel og nespressomaskine. Pudemenu. Vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter. Et tv med satellitkanaler i hvert rum. I opholdsrummet er der en bar. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser, det ene med badekar og det andet med brus med hydromassage og toilet. Stor udeplads med solstole og privat, opvarmet pool.

Antal personer: 2-4 personer.

4-værelses lejligheder

Store og luksuriøse 4-værelses lejligheder, som hotellet kalder for Royal Villas. Lejlighederne har tre soveværelser og separat opholdsrum. Et soveværelse har dobbeltseng og de to andre har enten dobbeltseng eller to separate senge. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, el-kedel og nespressomaskine. Pudemenu. Vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter. Et tv med satellitkanaler i hvert rum. I opholdsrummet er der en bar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Tre badeværelser med brus med hydromassage og toilet, et badeværelse har også badekar. Stor udeplads med solstole og privat, opvarmet pool.

Antal personer: 2-6 personer.