Royal Garden Villas

  • • Luksuriøst og elegant
  • • Egen spa
  • • Villaer med privat pool
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Royal Garden Villas er et fantastisk hotel med store villaer, der ligger spredt ud over en frodig og fantasifuld have. Hver villa er smukt indrettet og har stor udeplads med privat pool og skønne loungemøbler. Her kan du glæde dig til at spise lækker mad i restauranten, spille golf på den nærliggende golfbane og efterfølgende slutte af med en luksuriøs behandling i hotellets spa.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder deluxe for 1-2 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer. 4-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2,5 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Royal Garden Villas er et lækkert hotel med udsigt over Tenerifes høje bjerg og Atlanterhavets blå vand, hvilket bidrager til en afslappende atmosfære. Hotellet består af 28 individuelt indrettede villaer, der alle har privat, opvarmet pool og skønne loungemøbler. Ved det fælles poolområde findes solstole og parasoller samt en lille poolbar, der serverer forfriskninger. Alle pools på hotellet er opvarmede, pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

På hotellets restaurant Jardín serveres en international morgenmadsbuffet samt en elegant a la carte-menu med både internationale og lokale retter. I baren Tucán Tucán serveres lækre drinks. I receptionen er der en snackbar, som serverer snacks og drikkevarer hele dagen. Room service. Gratis wifi på hele hotelområdet.

Hotellet har en spa med asiatisk atmosfære. Jacuzzi, indendørs pool, tyrkisk bad, forskellige behandlinger og massage mod betaling. Gratis lille fitnessrum og squash. Vaskeservice. Indendørs parkering. Nær golfbane. Lokaltrafik.

Den lille fiskerby La Caleta med nogle få restauranter ligger ca. 2 kilometer fra hotellet. Til Playa de la Americas' strande og forlystelsesliv er der ca. 4 kilometer.

Hotellet har en VIP-lounge for gæster for gæster med sen afrejse. I loungen findes en terrasse, minibar og badeværelse med brus.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde