Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 217 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Altan var dejligt. Pool var også alletiders.
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


10 ud af 10

+
Lejligheden
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


8 ud af 10

+
At der var lejligheder og ro. En venlig og rolig atmosfære.
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


9 ud af 10

+
Lejlighed nr. 66 er en dejlig lejlighed, men der lugtede af mados lige så snart restauranten var åben.
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


9 ud af 10

+
Lejligheden, størrelsen på balkonen,
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


8 ud af 10

+
Beliggenheden og Værelse og altan ūüėä
-

Bekræftet køb : 2022-04-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

526 bedømmelser
Meget godt
 
215
Godt
 
188
Middel
 
61
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

02-04-2018

af gitteh858

Mellemklasse hotel

Dejlige lejligheder i forskudte plan med terrasse med markise + stor tagterrasse. Fint udstyret køkken, dog "kun" med microovn. Badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne er smagfuldt indrettet. Dejlig roligt poolområde med lækre solsenge med dejlige madrasser på. Jeg havde bestilt morgenmad, som var meget kedelig og enkel. Det bedste var, man kunne bestille omelet, det hjalp lidt på en ellers mangelfuld morgenmad. Kort afstand til sandstrand med solsenge, som ikke kan justeres i ryggen! Der ligger en lækker Spar købmand max 100 meter fra hotellet. Fitness rummet var under al kritik! Gamle ubrugelige maskiner, flere af dem virkede slet ikke. Ingen løbebånd, men til gengæld en sparkepude, som jeg var glad for. Overordnet burde ALT i rummet udskiftes! Venligt personale i receptionen. Det kan man ikke sige om personalet i restauranten. Det kan desværre kun blive til 3 stjerner.

 
27-03-2018

af 290lailaj

Ikke ledige solvogne

Dejlig hotel med gode nyistandsat lejlighed. MEN der er ikke solsenge til alle, da folk lægger deres håndklæder og dermed reservere dem, selvom de først dukker op efter adskillige timer. Det ville klæde hotellet at følge op på deres "politik" om ikke at reservere solvognen. Hotellet lægger bag en restaurant, det er dog ingen problem, man går ind langs resturanten og kommer nemt til receptionen eller videre til ens lejlighed.

 
09-02-2018

af Hansen477 Hvidovre, Danmark

Dejligt hotel!

Super hyggeligt hotel. Vi boede i 2 værelses etage lejlighed. Lejligheden var virkelig flot og langt over vores forventninger. Dejlig stor seng og god altan med sol hele dagen og markise. Rent og pænt overalt på hotellet. God beliggenhed i gå afstand til det meste. Kan klart anbefales.

 
02-11-2017

af Kimfidus Lunderskov, Danmark

Fantastisk pænt og rent

Har sjældent været på så pænt og ordentligt sted. Alt er ny istandsat. God restaurant- rigtig god. Dejlig morgenmad. Fint pool område hvor alt er nydeligt rengjort hver morgen. Venlige tjenere, god reception, alt i alt nok til at Vi gerne vender tilbage hertil ūüėöūüėöūüėö

 
04-02-2017

af 245hannes Frederikshavn, Danmark

Roligt, centralt beliggende hotel

Dette er ikke for gangbesværede. Der er utrolig mange trapper og ingen elevator - god motion ;-) Når dette er sagt, må man sige, at det er et hyggeligt hotel. Personalet er smilende og høfligt. Poolområdet er ikke stort, men rigtig hyggeligt. Personalet ved poolen er meget behagelige og servicemindet. Internet fungerer ikke. Brug ikke energi på dette, men find en bar eller restaurant med internet, hvis behovet er for dette ;-)