Bedømmelse af Lti Gala

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

2819 bedømmelser
Meget godt
 
946
Godt
 
978
Middel
 
515
Mindre godt
 
202
Dårligt
 
178

5 nyeste bedømmelser

15-08-2018

Indlæg af dorotkanielsen1 Egtved, Danmark

Dejlig hotel :-)

Rigtig dejlig hotel, ligger ved promenaden i Playa de las Amerikas, og meget centralt. Vi fik et stort familieværelse. Maden på hotellet er også meget god - velsmagende og hver dag "nyt tema". Kan anbefale dette hotel :-)

 
20-12-2016

Indlæg af Morten R Brande, Danmark

Det kunne have været så godt, men...

Overordnet set er Hotel Gala et OK hotel, men heller ikke mere end det. Vi boede der i en uge i december 2016, to voksne og to små børn. Vi fik et familieværelse i stueetagen, og det vendte mod nord, så der var ingen sol på terrassen på noget tidspunkt. Til gengæld var der ro og fred, og børnene kunne lege frit på græsplænen udenfor. Mens vi boede der, var man i gang med at restaurere restauranten. Det gav nogle aftener ekstra kø ved indgangen, da dele af restauranten var spærret af. Der var dog kø hver aften, og da vi var ret afhængige af at kunne spise tidligt, endte det med, at vi stod klar om aftenen ca. 25 minutter før restaurantens åbning, da vi så var sikre på at komme med på første hold og dermed undgik køen. Maden var familievenlig og varieret nok. Rengøringen af værelset var rigtig god. Det var irriterende, at alt på hotellet kostede penge. Både Wifi, safe på værelset, pool, bordfodbold osv. krævede betaling. Det var svært at bevare overblikket over, hvad man brugte for i bar og restaurant, da man betalte med sit nøglekort uden at få kvittering med pris på. At børnerummet først åbnede kl. 20.00 virkede helt tåbeligt. Udvalget af is i poolbaren kunne ikke tilfredsstille vores familie. Visse dele af hotellet virkede slidt, men på den anden side var der også håndværkere i gang andre steder med at restaurere og udbedre, så det virkede som om, at man var opmærksom på problemet. Vores generelle indtryk var, at de fleste ting var næsten i orden; det kunne have været dejligt, hvis tingene havde været helt i orden i stedet. Næste gang vælger vi nok et andet hotel, trods alt.

 
19-02-2016

Indlæg af dne3917 Roskilde, Danmark

God "value for money"

Har lige tilbragt 1 uge på Hotel Gala. Udmærket hotel med familierum, dog et stort rum. Vi havde foretrukket 2 rum pga små børn. Desværre fik vi et værelse som både lå lavt og stik Nord. Vi fik derfor INTET sol ind i løbet af dagen. Til gengæld var der dejlig fred og ro at bo med små børn, som gik i seng ved 20- tiden. Vi havde købt halv pension og der var buffet med et pænt udvalg hver dag. Til børnene var der pasta og kødsovs også hver dag. Vores søn på 2 år savnede rigtige pommes fritter - det var der kun 1 gang, men med McD i nærheden så fik han stillet sin trang. Særligt om aftenen var der "run" på restaurant og man skulle stå i kø for at få plads. Restaurant virkede lidt under dimentioneret til mængden af gæster. Har ingen anelse om alle værelser var booket. Der var fine pools, men vi brugte det ikke. Der var et stort inde areal for børn som desværre kun var tilgængeligt fra ca 21:30 om aftenen, så det var lidt en skam. Rengøring på hotellet var rigtig god! Det virkede også som om man gik op i løbende vedligeholdelse så vi så ikke noget som var voldsomt slidt at se på. Måske lige med undtagelse af stolene i restauranten som var ledløse flere af dem og baby-stolene var ligeså.

 
25-03-2015

Indlæg af tinaogrene Aabenraa, Danmark

14 Dage med club alexandra værelse

Dejligt hotel med fin beliggenhed til strand. Søde personale og dejligt værelse med balkon med udsigt til havet. Dejlig mad både morgen, middag og aften. Flinke personale ved baren. Pænt og rent overalt, dejligt pool område og wellness. Et sted vi gerne vil hen igen, vi boede på 4 etage med sol. Fin underholdning hver aften på hotel samt underholdning hver eftermiddag

 
18-01-2015

Indlæg af A5070CDmichaelb Fanø, Danmark

Kan det være et 4 stjernet hotel?

Vi ankom til et hotelværelse, åbnede døren - der var en 4 til 5 meter høj mur ca. 3 meter fra vores terrasse. Der var ikke en sol stråle, som kom ind i vores rum. vi var 4 meter under jorden der var bare koldt, sjovt nok var der en varmeblæser i vores kælderrum og den blev brugt døgnet rundt - ventilationen var ude af drift - så et koldt og fugtigt rum -- vi bad om et nyt værelse dagen efter, de behøvede ingen begrundelse vi fik bare et nyt værelse med sol og udsigt. ja ja går den så går den. Den opvarmede pool var lige så kold som den, som ikke var det. Den var ren og fin men ingen var i den. Wi-fi er frit -et enkelt sted på hotellet, men det er en tidrøver og man skal betale for at få det på sit værelse, det virker så heller ikke. Heldigvis var der en god restaurant over for som vi kunne bruge det kostede så bare et glas vin i stedet, men hyggeligt var det. Maden på hotellet var ensformigt, ligegyldigt mad - men vi blev mætte, det var en kantinestemning med en følelse af at vi bare skulle fodres af, ikke et sted men lige blev hængende over et glas. Et middelmådigt hotel som jeg ikke har behov for at bo på igen.... Men en ok base når nu vi havde solen og en bil til at gå på opdagelse på øen. Vi havde en god ferie men ikke pga hotellet.