Los Cardones Boutique Village

  • • Moderne lejligheder
  • • Gåafstand til strand og centrum
  • • Lejlighedshotel

Los Cardones Boutique Village er et godt valg for dig, som vil bo nær restauranter og shopping i Playa de las Americas. Start dagen med en morgengåtur til stranden og tilbring dagen ved poolen. Lejlighederne er lyse og velindrettede.


Værelsestyper

1 værelses lejligheder for 1-2 personer. 2 værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3 værelses lejligheder for 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var rent og stille og roligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Los Cardones Boutique Village har en dejlig beliggenhed i det centrale Playa de las Americas. Her er et poolområde med pool som har børnesektion. Nogle solstole og parasoller er gratis, og nogle er mod betaling. Pool-/snackbar som serverer enkle retter og morgenmadsbuffet, der kan tilkøbes på destinationen. Stranden i Playa de las Americas ligger ca. 5 minutters gåafstand herfra.

Receptionen er åben kl. 07.00-23.00. Gratis wifi på fællesområder. Der er ca. 200 meter til supermarked. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.