Bedømmelse af Hard Rock Hotel Tenerife

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

57% af gæsterne anbefaler

5307 bedømmelser
Meget godt
 
3733
Godt
 
845
Middel
 
402
Mindre godt
 
136
Dårligt
 
191

5 nyeste bedømmelser

26-12-2019

af claudialP7817VH Grenaa, Danmark

Godt men højt lyd niveau

Supert hotel dejlige omgivelser, fine pools, lækre værelser samt venligt og professionelt personale. Alt var rent og pænt. Samt gratis parkering på hotellet som var super. Man havde lyst til at være på hotellet MEN vi blev skræmt væk af det høje lyd niveau, det var meget højt og rocket på alle fællesarealer, specielt i restauranten med deres morgen og aften buffet, det var ikke afslappende at være der. Musikken var også høj i receptionen og ved de forskellige pools, der gjorde det svært at koncentrere sig om at sidde og læse noget. Det var lidt ærgerligt når det ellers var sådan et fint hotel.

 
30-07-2019

af janniarvejorgensen Thorsø, Danmark

Dejlig oplevelse

Maden var god, gode drinks og mega lækker dessert :) og så var tjenerne super rare. Jeg har altid været vild med Hard Rock Café, og bliver positivt overrasket hver gang :) Kan ikke vente til jeg skal afsted igen :D

 
04-03-2019

af yvonchen Tjæreborg, Danmark

Kunne være bedre

Har været her før. Men bliver nok ikke helt oppe at kører. Maden ok men ikke den vilde oplevelse. Dessert var god. Svært at snakke sammen med meget høj musik. Men sådan er det. Havde problemer med dankortet . Det kan ske men sidde og vente længe uden der kom nogen måske ikke ok når man vil af med penge.

 
31-01-2018

af Anders P

Topmoderne luksushotel med det sødeste personale

Vi besøgte dette hotel i januar 2018. Vi havde egentlig booket et værelse på et andet hotel i nærheden, men standarden på det andet hotel var så ringe, at vi følte os nødsaget til at finde et andet hotel for at redde vores ferie. Vi tog derfor chancen og bookede et værelse på Hard Rock Hotel, fordi det så lækkert og moderne ud. Det viste sig heldigvis at være den bedste beslutning vi længe havde truffet. Hard Rock Hotel er topmoderne og virkelig lækkert og så har de det mest hjælpsomme og børnevenlige personale, som for de flestes vedkommende er til at kommunikere med på engelsk, hvis man ikke er så god til spansk. Vi blev taget rigtigt godt imod lige fra vi steg ud af taxaen foran hotellet og alle smilede til os, så vi med det samme følte os godt tilpas. Uden så meget som at spørge blev vi tilbudt en opgradering til en rummelig suite med de lækreste møbler og to store fladskærms-TV’er. Værelset havde også en rigtig lækker kingsize-seng, som man sov virkelig godt i. Hotellets pool-område er også virkelig lækkert. Det kan på det kraftigste anbefales at booke et værelse med halvpension, hvis man ikke har noget imod at indtage store mængder kalorier, for hotellet har en helt absurd god buffet, hvor særligt morgenmaden og kagebordet om aftenen bør fremhæves som værende helt exceptionelt. Der er også en række tema-restauranter på hotellet, som vi desværre ikke nåede at prøve, men det skal vi helt sikkert næste gang vi besøger hotellet. Hvis det ikke allerede fremgår, så er vi nu store fans af Hard Rock Hotel på Tenerife. Det er helt klart et besøg værd.

 
28-12-2016

af Sofie N

Lækkert hotel

Lækkert nyt hotel, fantastisk service og lækre værelser. Desværre er musikken over alt på max volume over alt som er virkelig belastende. Det er svært at snakke sammen ligemeget hvor du er på hotellet. Morgenmadsbuffen er fantastik lækker. Det er pga det høje musik der kun gives 3 stjerner.