Green Garden Resort

apollo mondo selected

 • • Lækkert hotel af høj standard
 • • Book lejlighed med privat pool
 • • Gratis hotelbus til stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Populære Green Garden Resort på Tenerife er det perfekte ferievalg for dig, som ønsker et lækkert hotel af høj standard. Ved siden af hotellet ligger en golfbane, og det store vandland Siam Park ligger ca. 10 min. væk. Det smukke hotelområde er omgivet af palmer og fine blomster. Ligesom på alle vores andre Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til Club Polly & Mino, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga.

Børn rejser og bor gratis på dette hotel!

Læs mere om tilbuddet og se alle hoteller her.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder superior for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder deluxe for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder familie for 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder superior for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alting var i orden både ude og inde, og personalet var både smilende og hurtig til at holde orden...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Produktchef Michael Buch fortæller om hotellet


Mere information

På Green Garden Resort i Playa de las Americas kan du nyde smukke omgivelser i typisk kanarisk stil. På hotellets store poolområde er der to pools med noget for alle aldre. Begge pools er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Her findes solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder (der kan udskiftes mod betaling).

Restauranter og barer
I poolbaren serveres en morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvor børnene har deres egen buffet. Buffeten har forskellige temaer i løbet af ugen, bl.a. mexicansk, italiensk og orientalsk.

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, friskpresset juice, lokal bagværk og is med tilbehør - alt af højeste kvalitet.

Træning og afslapning
På hotellet er der gratis fitness-faciliteter med godt udstyr til dig, som elsker at træne. Start dagen med gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Nogle gange tilbydes også anden holdtræning på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. I forbindelse med Green Garden Resort er der flere løbe- og cykelruter. Der er mulighed for at leje cykel i receptionen.

Der er også mindre spa på hotellet med jacuzzi, dampbad og forskellige behandlinger mod betaling. Bordtennis og billard mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Green Garden Resort tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. På hotellet er der også en lille legeplads.

Øvrigt om hotellet
I nærheden af hotellet ligger Tenerifes store vandpark Siam Park, hvor hele familien kan lege i pools og vandrutsjebaner. Stranden Playa de las Vistas i Los Cristianos ligger ca. 2,5 km fra hotellet. Det er nemmest at komme dertil med hotellets bus, der kører dertil mandag til lørdag.

Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Vaskeri hvor du selv kan vaske mod betaling. Begrænset lokaltrafik ved hotellet.

Oplev Playa de las Americas
Hvis du vil en tur ind til byen, ligger Playa de las Americas ca. 2 km væk. Dette er Tenerifes mest aktive og kendte turistby, og her finder du restauranter, barer og shopping.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive kan tilkøbes. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Hvis du tilkøber halvpension eller All Inclusive over jul og nytår, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i poolbaren, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i poolbaren, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i poolbaren, kl. 18.00-21.00
 • Snacks og is i poolbaren, kl. 11.00-13.00 og 16.00-18.00
 • Forfriskninger, kaffe, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

I sommersæsonen ændres åbningstiderne for bl.a. morgenmad og middag. Aktuelle tidspunkter oplyses på hotellet.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.

Værd at vide

 • I forbindelse med indcheckning registreres dit kreditkort som en sikkerhed, der hæves intet beløb på kortet.
 • Bemærk at elevatoren kun er i hovedbygningen, og derfor ikke i forbindelse med lejlighederne.

Vær opmærksom på

Spillerummet er lukket og der er ingen personlig træner i øjeblikket pga. nuværende restriktioner.

Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Green Garden Resort, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.


Løbe- eller cykeltræning på ferien

Vil du løbe- eller cykeltræne på Green Garden Resort, kan du downloade kort allerede nu. Løbekortene er udarbejdet af Urban Tribes og cykelkortene af Team Peak Performance.

Cykelruter:

  Arthurs world (27,3 km)

  Vilaflor loop (56,8 km)

Løberuter:

  Cirkle of Green Garden (4,1 km)

  Scenic mountains run (5,9 km)

  Ghost run (6,4 km)


Alle hoteller i Playa de las Americas

Parque de las Americas

Lejlighedshotellet Parque de las Americas ligger i centralt i Playa de las Americas på Tenerife. Her hersker en rolig og familiær atmosfære, og ved det dejlige poolområde findes en opvarmet pool. Gå ikke glip af et besøg i hotellets restaurant, der er populær blandt både hotellets gæster og lokalbefolkningen.

Park Club Europé

Her behøver du ikke tænke på andet end at slappe af og oplade batterierne. I All Inclusive både god og varierende mad og kolde forfriskninger. Slå dig ned i en solstol ved saltvandspoolen og nyd solen og varmen. Rejser du med børn, vil de helt sikker more sig i hotellets børneklub.

Villa Cortés

På hotel Villa Cortes får du fornemmelsen af ​​at være på en luksuriøst mexicansk hacienda i midten af ​​Playa de las Americas. Det smukke og rummelige hotelområde udstråler varme og atmosfære og ferie følelsen opstår hurtigt. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferie, er her et stort, lækkert spa med en bred vifte af behandlinger.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Populære Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et All Inclusive-hotel på Tenerife for hele familien. Nyd en skøn beliggenhed lige ved havet med tre pools og et stort poolområde. Som gæst på hotellet indgår faciliteterne på nabohotellet, hvilket giver adgang til yderligere et poolområde, flere restauranter og tennis. Et stykke væk ligger sandstranden i Playa de las Americas, og hotellet tilbyder en bus dertil hver dag.

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for dig der vil bo i egen lejlighed med god beliggenhed i Playa de las Americas. På den rummelige solterrasse eller ved poolen, kan du hvile efter en runde på den nærliggende golfbane. Til middag er der er stort udbud af kanariske og internationale restauranter i centrum.

Adrian Colon Guanahani

Adrian Colon Guanahani har den perfekte beliggenhed nær strandpromenaden i Costa Adeje. Her hersker en afslappende atmosfære og hotellet er en rigtig ferieoase. Her er to poolområder, hvoraf en ligger på taget med storslået udsigt.

Royal Garden Villas

Royal Garden Villas er et fantastisk hotel med store villaer, der ligger spredt ud over en frodig og fantasifuld have. Hver villa er smukt indrettet og har stor udeplads med privat pool og skønne loungemøbler. Her kan du glæde dig til at spise lækker mad i restauranten, spille golf på den nærliggende golfbane og efterfølgende slutte af med en luksuriøs behandling i hotellets spa.

Parque la Paz

Parque la Paz er et familiært hotel i centrum af Playa de las Americas. Hvis du kan løsrive dig fra det store poolområde, er der tre dejlige strande i nærheden. Og rundt om hjørnet er der barer, butikker og restauranter for enhver smag. De mindre rejsende kan blive underholdt på legepladsen, i miniklubben og i børnepoolen.

La Plantación del Sur Vincci

La Plantacion del Sur Vincci er et eksklusivt hotel beliggende i rolige omgivelser i Costa Adeje. Her venter opvarmede pools, en elegant spaafdeling, fitness-faciliteter og førsteklasses restauranter, der serverer alt lige fra tapas til traditionelle, kanariske retter. To gange om dagen kører hotellets bus ned til stranden Playa del Duque, og centrum i Playa de las Americas ligger indenfor bekvem afstand.

H10 Conquistador

Hotel H10 Conquistador har en central beliggenhed i Playa de las Americas på Teneriffe. Flere værelser byder på havudsigt og deluxe-værelser har privat terrasse med panoramaudsigt over vandet. Her er et stort poolområde med opvarmet pool, flere restauranter og gratis fitness-faciliteter. Den vidunderlige beliggenhed ved strandpromenaden gør, at du nemt kan gå til butikker og restauranter i centrum.

Paraíso del Sol

Hvis du ønsker central beliggenhed med gåafstand til det meste, er Paraíso del Sol et perfekt alternativ. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og den skønne Troya-strand ligger indenfor gåafstand. I lejlighederne findes alt, du behøver, for at lave mad på ferien, men der er også mulighed for at tilkøbe halvpension.

Isabel

Hotel Isabel i Playa de las Americas ligger i en smuk have og er bygget i flere mindre bygninger med lejligheder i typisk kanarisk stil. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool, og ønsker du lidt fredeligere omgivelser er her yderligere en pool med en mere voksen atmosfære.

Lagos de Fañabé

Med sin beliggenhed ved den hyggelige strandpromenade i den nordlige del af Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifulde poolområde har flere pools som ligger i frodige omgivelser. Nede på stranden venter solstole og parasoller på hotellets beach club.

Jardines De Nivaria

Jardines de Nivaria har den bedst tænkelige beliggenhed ved den store strandpromenade i Costa Adeje. De laguneformede pools er noget helt særligt og de er omgivet af frodige haveomgivelser. Flere restauranter, egen putting green, legeplads, skønne massagebehandlinger – her er alle muligheder for en skøn og afslappende ferie.

Servatur Caribe

Servatur Caribe ligger i hjertet af Playa de las Americas og tilbyder et fint poolområde med smuk havudsigt. Hvis du vil have en endnu bedre udsigt, kan du nyde den på solterrassen oppe på taget. Stranden ligger indenfor gåafstand, og du kan også nemt komme til Siam shoppingcenter.

Lti Gala

Hotel lti Gala er centralt beliggende i Playa de las Americas og passer til hele familien. Hotellet har et stort poolområde med separat børnepool. Ønsker du i stedet at bade i havets bølger, ligger sandstranden blot nogle få minutters gåafstand herfra. Når du vil forkæle dig selv, er her et spa med flere skønne behandlinger. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Royal River Luxury Hotel

På Royal River Luxury Hotel, et luksuriøst og moderne hotel på Tenerife, venter et behageligt ophold udover det sædvanlige. Hotellet er kun for voksne, og alle værelser har direkte udgang til delt pool.

Los Cardones Boutique Village

Los Cardones Boutique Village er et godt valg for dig, som vil bo nær restauranter og shopping i Playa de las Americas. Start dagen med en morgengåtur til stranden og tilbring dagen ved poolen. Lejlighederne er lyse og velindrettede.

Hard Rock Hotel Tenerife

Hardrock Hotel Tenerife byder på en oplevelse fremfor bare et hotelbesøg. Hotellet ligner ikke noget andet hotel på Tenerife, og den unikke karakter ånder rock 'n roll. Oplev nogle af Tenerifes bedste restauranter, hvor menuerne tilbyder lidt ekstra, tre poolområder med alt fra poolfest til sportsaktiviteter, et unikt trænings- og afslapningskoncept og glamourøse værelser med personaliserede spillelister. Dette gør Hard Rock Hotel Tenerife til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller - unikke hoteller, der skiller sig ud fra mængden.

Be Live Experience La Niña

På Be Live Experience La Niña bor du med en god beliggenhed nær stranden, havnen og gode restauranter i Costa Adeje. Hotellet har et stort dejligt poolområde med flere pools og en spa, der tilbyder skønne behandlinger mod betaling.

Isabel

Hotel Isabel i Playa de las Americas ligger i en smuk have og er bygget i flere mindre bygninger med lejligheder i typisk kanarisk stil. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool, og ønsker du lidt fredeligere omgivelser er her yderligere en pool med en mere voksen atmosfære.