Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 80 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


8 ud af 10

+
Poolområde - central beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-03-27


8 ud af 10

+
Poolen var super fin
-

Bekræftet køb : 2022-03-27


8 ud af 10

+
Det var nok morgenmaden hvor der ikke manglede noget iøvrigt var servicen helt ok
-

Bekræftet køb : 2022-03-20


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-02-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-02-27


8 ud af 10

+
Beliggenhed, tæt på alt. Rent og pænt Dejlig morgenmad, stort udvalg
-
Desværre kan meget af personalet ikke tale/ forstå engelsk. Kun i receptionen

Bekræftet køb : 2022-01-30


8 ud af 10

+
Beliggenhed og service
-
Lidt mere spændende udvalg af salat og grøntsager i buffeten. Salat var det samme hver dag.

Bekræftet køb : 2022-01-30


2 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Mener bestemt ikke dette hotel er værdigt til 4 stjerner. Meget slidt værelse, superior værelse med havudsigt. Har aldrig oplevet så kedelig all incl koncept. Det samme dag efter dag, i beskrivelsen står der at der er temadage. Dette oplevede vi ikke nogen dage. Man havde sat skilte ved maden om det var gris, kylling eller fisk. Men intet om feks hvilken ret det var. Så dag efter dag med gris, kylling og fisk svømmede rundt i noget som måske kunne være forskelligt fra dagen før men man anede det ikke. Salaten var også det samme dag ud og dag ind. Meget skuffende. Det skal.nævnes at vi har rejst mange gange med all incl koncept og det er første gang vi oplever så kedelig og ideforladt koncept. Øv. Der var ikke varmt vand til bad.

Bekræftet køb : 2022-01-23


10 ud af 10

+
Central beliggenhed for hvad vi ønskede.
-
Det ved vi ikke.

Bekræftet køb : 2022-01-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

3184 bedømmelser
Meget godt
 
1103
Godt
 
1081
Middel
 
561
Mindre godt
 
241
Dårligt
 
198

5 nyeste bedømmelser

07-03-2022

af Ann-KathrineB Solrød Strand, Danmark

Ikke 4 stjerner værdigt

Har en dag tilbage ud af 11 dage så nu kan jeg skrive en anmeldelse. Hotellet er som sådan fint nok. Vi havde et standard værelse og det er ok. Du har ikke udsigt til poolen men det er et fint værelse. Her stopper en del glæde også. Du skal betale 1,90 euro pr dag for et poolhåndklæde…come on det er for lavt på et 4 stjernet hotel. Ingen gad dog informere om dette ved tjek ind - her var man optaget af at vi skulle betale for er safe på værelset. Til ros skal det dog siges der er solstole nok - og i solen alle sammen så her skal man ikke kæmpe. Morgenmadsrestauranten kan jeg anbefale at besøge så snart den åbner. Der er SÅ meget larm at det ikke er hyggeligt og to kaffemaskiner med gigantiske køer til. Hav dog 4 maskiner! Generelt oplevede vi ikke et specielt venligt personale og meget lidt informativt når man henvendte sig. Hotellet ligger tæt på det hele så det er godt beliggende - lad dig ikke afskrække af alle barene ude på gaden - dem hører du ikke.

 
27-11-2021

af 174marianneo

Vil du bruge din ferie på at stå i kø

Vil du bruge din ferie på at stå i kø i poolbaren, frem for at nyde solen, så er dette det rigtige hotel. Total sløv bar personale og et spa der ikke er pengene værd.. Maden ok, værelser ok.. men resten frustrerende.

 
15-08-2018

af dorotkanielsen1 Egtved, Danmark

Dejlig hotel :-)

Rigtig dejlig hotel, ligger ved promenaden i Playa de las Amerikas, og meget centralt. Vi fik et stort familieværelse. Maden på hotellet er også meget god - velsmagende og hver dag "nyt tema". Kan anbefale dette hotel :-)

 
20-12-2016

af Morten R Brande, Danmark

Det kunne have været så godt, men...

Overordnet set er Hotel Gala et OK hotel, men heller ikke mere end det. Vi boede der i en uge i december 2016, to voksne og to små børn. Vi fik et familieværelse i stueetagen, og det vendte mod nord, så der var ingen sol på terrassen på noget tidspunkt. Til gengæld var der ro og fred, og børnene kunne lege frit på græsplænen udenfor. Mens vi boede der, var man i gang med at restaurere restauranten. Det gav nogle aftener ekstra kø ved indgangen, da dele af restauranten var spærret af. Der var dog kø hver aften, og da vi var ret afhængige af at kunne spise tidligt, endte det med, at vi stod klar om aftenen ca. 25 minutter før restaurantens åbning, da vi så var sikre på at komme med på første hold og dermed undgik køen. Maden var familievenlig og varieret nok. Rengøringen af værelset var rigtig god. Det var irriterende, at alt på hotellet kostede penge. Både Wifi, safe på værelset, pool, bordfodbold osv. krævede betaling. Det var svært at bevare overblikket over, hvad man brugte for i bar og restaurant, da man betalte med sit nøglekort uden at få kvittering med pris på. At børnerummet først åbnede kl. 20.00 virkede helt tåbeligt. Udvalget af is i poolbaren kunne ikke tilfredsstille vores familie. Visse dele af hotellet virkede slidt, men på den anden side var der også håndværkere i gang andre steder med at restaurere og udbedre, så det virkede som om, at man var opmærksom på problemet. Vores generelle indtryk var, at de fleste ting var næsten i orden; det kunne have været dejligt, hvis tingene havde været helt i orden i stedet. Næste gang vælger vi nok et andet hotel, trods alt.

 
19-02-2016

af dne3917 Roskilde, Danmark

God "value for money"

Har lige tilbragt 1 uge på Hotel Gala. Udmærket hotel med familierum, dog et stort rum. Vi havde foretrukket 2 rum pga små børn. Desværre fik vi et værelse som både lå lavt og stik Nord. Vi fik derfor INTET sol ind i løbet af dagen. Til gengæld var der dejlig fred og ro at bo med små børn, som gik i seng ved 20- tiden. Vi havde købt halv pension og der var buffet med et pænt udvalg hver dag. Til børnene var der pasta og kødsovs også hver dag. Vores søn på 2 år savnede rigtige pommes fritter - det var der kun 1 gang, men med McD i nærheden så fik han stillet sin trang. Særligt om aftenen var der "run" på restaurant og man skulle stå i kø for at få plads. Restaurant virkede lidt under dimentioneret til mængden af gæster. Har ingen anelse om alle værelser var booket. Der var fine pools, men vi brugte det ikke. Der var et stort inde areal for børn som desværre kun var tilgængeligt fra ca 21:30 om aftenen, så det var lidt en skam. Rengøring på hotellet var rigtig god! Det virkede også som om man gik op i løbende vedligeholdelse så vi så ikke noget som var voldsomt slidt at se på. Måske lige med undtagelse af stolene i restauranten som var ledløse flere af dem og baby-stolene var ligeså.