Dragos del Sur

  • • Gratis wifi
  • • Lille fitnessrum
  • • Skønt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gode lejligheder med hav udsigt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Dragos del Sur har et skønt poolområde med solstole og parasoller. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Håndklædeservice mod betaling og depositum. Poolbar med enkle retter.

Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. Lille fitnessrum (aldersgrænse 18 år. Følges der med en voksen er aldersgrænsen 16 år). Billard og massage mod betaling. Selvbetjent vaskerum med strygefaciliteter mod betaling. Ca. 800 m til Playa de la Arena, ca. 1,3 km til en større strand. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

  • Støj fra igangværende byggearbejder ca. 50 meter fra hotellet kan på bestemte tidspunkter opfattes som forstyrrende. Arbejdet foregår mellem kl. 08.00-20.00 og forventes færdig d. 12/2.

  • Poolen er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr.

  • Gennemkørselstrafik.

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og de mægtige Los Gigantes. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Viligia Park bor du i rummelige lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.

Bahía Flamingo

Bahia Flamingo ligger kun en kort gåtur fra den sorte lavastrand i Playa de la Arena og henvender sig til et voksent publikum. Der findes restauranter, caféer, barer og butikker i nærheden. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske Tenerifes dramatiske kystlinje. Du finder Masca-dalens perle til vandreture eller byen Puerto de la Cruz på den nordlige side af øen med en lokal atmosfære med dens fine havbassin Lago Martianez.