Bahía Flamingo

Bahia Flamingo ligger kun en kort gåtur fra den sorte lavastrand i Playa de la Arena og henvender sig til et voksent publikum. Der findes restauranter, caféer, barer og butikker i nærheden. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske Tenerifes dramatiske kystlinje.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God beliggenhed, tæt på strand og indkøb
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bahia Flamingo har et stort poolområde med en pool og en børnesektion. Solstole og parasoller. Fra poolbaren har du en fantastisk udsigt over havet og naboøen La Gomera samt en flot solnedgang. Håndklæder til poolen er til rådighed mod betaling og depositum.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag, og nogle få aftener om ugen er der temamiddag med retter fra det asiatiske og spanske køkken. Hotellets pool- og snackbar serverer drikkevarer og lette måltider hele dagen.

Der er wifi til rådighed i receptionen. Elevatoren går kun til 1. etage. Der skal krydses en vej med gennemgående trafik for at komme til stranden. Der er ca. 500 m til stranden Playa de las Arena og 1,5 km til centrum af Puerto de Santiago. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet.

Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen ca. 250 m fra hotellet. Bagagen transporteres ikke.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Tilkøber du halvpension inden afrejse indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og de mægtige Los Gigantes. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Viligia Park bor du i store lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne i Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.