HG Tenerife Sur

  • • Flot poolområde med opvarmede pools
  • • Central og god beliggenhed
  • • Tilkøb morgenmad eller halvpension

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos tilbyder central beliggenhed med gåafstand til strande og restauranter. Ved poolområdet findes opvarmede pools for både store og små, og hotellet har både fitnessrum og squash. I lejligheden er der rig mulighed for at lave mad selv, men du kan også tilkøbe halvpension for en mere bekvem ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ingen støj
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur har et dejligt poolområde med pool og separat børnepool. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller samt poolbar. Hvis du vil en tur til stranden, ligger Playa de los Cristianos ca. 700 meter væk, og Playa de las Vistas ligger ca. 1 km væk.

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmads- og middagsbuffet. Aftenunderholdning fem aftener om ugen. Reception der har åben døgnet rundt. Wifi på fællesområder mod betaling.

Gratis lille fitnessrum med fire maskiner for gæster over 18 år. Squash mod betaling. Massage og sauna mod betaling. Airhockey og billard mod betaling. Lille legeplads for mindre børn. Minimarked. Vaskeservice mod betaling.

Der er gåafstand til Los Cristianos, hvor du finder et godt udbud af restauranter og shopping.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet eller halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) kan tilkøbes. Hvis du tilkøber halvpension over jul og nytår, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

  • Elevator i bygningen med syv etager, hvor 1-værelses lejlighederne ligger. Øvrige bygninger har ingen elevator og er i tre etager.
  • Trafikeret vej udenfor hotellet kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Alle hoteller i Los Cristianos

Los Alisios

Los Alisios er et pænt lejlighedshotel beliggende på en bakke i Los Cristianos. Her kan du nyde en rolig beliggenhed med strand og centrum i bekvem gåafstand.