Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 82 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-10


6 ud af 10

+
Ingen støj
-

Bekræftet køb : 2022-03-27


9 ud af 10

+
servisen, receptionen er de altid søde, dejligt 2 værelses lejlighed
-

Bekræftet køb : 2022-03-27


10 ud af 10

+
-
restorant var kedelig, men fin undenholdning

Bekræftet køb : 2022-02-13


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-02-06


8 ud af 10

+
Beliggenhed og mulighed får at lave mad når man er længere tid væk
-
Internet virker overhoved ikke i lejlighed

Bekræftet køb : 2022-01-09


9 ud af 10

+
-
Gratis wifi på rummet

Bekræftet køb : 2022-01-02


7 ud af 10

+
Dejlig altan og godt poolområde
-
At der er grydeskeer piskeris og andet køkkengrej (gryder var der) så man selv kan lave mad.

Bekræftet køb : 2021-12-26


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-12-12


8 ud af 10

+
Man kunne komme og gå som man selv ville, der var altid smil selvom vi ikke spiste på hotellet hver dag.
-
Gerne en kaffemaskine i lejlighederne, det var der vi boede, der er en lille gryde til at koge vand i , det vil sige 4 kopper.

Bekræftet køb : 2021-12-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

1389 bedømmelser
Meget godt
 
304
Godt
 
519
Middel
 
340
Mindre godt
 
139
Dårligt
 
87

5 nyeste bedømmelser

25-04-2022

af VidarSilkeborg Silkeborg, Danmark

Ferie 05-april-19 april 2022.

Vi var 2 familier der her i April holdt ferie på dette hotel.Det var rigtig flot vejr.Vi havde kontaktet hotellet med ønske om at bo i den høje hvide bygning,da der var elevator.Vi havde endda sendt mail med billede med kryds ud for de lejligheder vi ønskede.Vi vidste ikke at de øverste var Penthouse lejligheder,men vi fik dem lige nedenunder.Lejlighederne 29-39-49 kan virkelig anbefales.Store altaner med sol fra morgen til aften.Udsigt til poolområdet med den dejlige opvarmede pool.Efter morgenbuffet i restauranten,som frarådes på det kraftiske,kunne vi ,fra vores altaner,nyde morgenshovet hvor livredderen gik rund og fjernede de håndklæder som folk allerede begynde at lægge på solsengene om aftenen og tidligt morgen.Der står store skilte hvor det oplyses at det ikke er tilladt.Han lagde så håndklæderne pænt sammen på et bord ved poolområdet.Når folk så opdagede at håndklæderne var fjernet blev de virkelig uforskammede over for livredderen.Det er nogle ferierejsende i en nøddeskal. Og så til stor advarsel.Køb endelig ikke hotellets morgenmads buffet.Vi har ALDRIG,på vores mange ferierejser,oplevet så elendig morgenmad.Meget lille udvalg,lang kø ved kaffe og juiceautomater.Man kunne vælge om man ville have at kaffen blev kold inden man kunne få den varme ret eller omvendt.Meget tæt pakket i restauranten elv om vi prøvedwe at komme på forskellige tidspunktet.Det var ikke de ansatte i restaurantens skyld for de var flinke nok. Vi kunne også ønske lidt bedre bemanding i receptionen så den stakkels dame ikke skulle tage telefonen hele tiden.Nu lyder det hele nok negativt men det var det absolut ikke.Dejlige lejligheder,gode senge,nogenlunde wifi og super vejr.Restriktioner med mundbind blev ophævet inden vi rejste hjem.

 
17-01-2022

af Christian A

Udsat for tyveri

Desværre har jeg været udsat for tyveri. Vi kommer hjem efter at have været ude for at spise aftensmad, og da jeg vil ligge mig for at se en film på min Ipad, kan jeg ikke finde min airpods pro. Jeg gennemsøger hele lejligheden, men de er ikke til at finde. Vi undrer også meget, men bliver enige om, at det ikke kan være nogle fra hotellet da det var det eneste der var væk. Da vi så kommer tilbage til Danmark i går d. 16/1-22, giver jeg min kæreste en gave fra Pandora, en halskæde. Men halskæden ligger ikke i. De har altså taget halskæden ud af æsken og pakket det flot sammen igen. Det er så usmageligt. På værelset er der en safetybox, men den er så lille at der ikke engang er plads til en computer. Der er selvfølgelig plads til en halskæde og airpods, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig sådan noget ske. Desværre :( Udover det - vi var 3 voksne mænd på værelset og havde derfor bestilt en opredning. Den sovesofa var så lille at man ikke kunne ligge med strakte ben, og der var kun et tæppe til. Under alt kritik. Morgenmaden var dårlig - klassisk dårlig morgenmadsbuffet med spejleæg der lå i lidt vand og bacon der ikke var ordentlig stegt. Vi spiste på et brunch sted i nærheden. Oppe af den stejle bakke og til venstre. Skønt sted med lækre smooties, pandekager og andre brunch ting. En smootie koster 5euro, men alle pengene værd. Poolområdet var ganske fint, roligt område, men kamp om liggestolene. Fitnesscenter reklamerer de med, men det er måske så meget sagt. Der er et løbebånd (som ikke virkede), en motionscykel, crostrainer og en multimaskine. Det var det. Ikke så meget som én håndvægt. Selve personalet var generelt høflige, og rengøringspersonalet sagde altid godmorgen. Området generelt er kedeligt. Sker ikke noget. Et par gode restauranter i nærheden, men ellers pænt under middel. Desværre var ferien ikke som forventet, og med tyveri var det ekstra skuffende..

 
01-01-2020

af 650birgitn Århus, Danmark

Nytårs katastrofe

Værelset fejler intet. Dog er Polen ikke varm, træ stikker op og er farligt for børn og der mangler klinker (dog skal hotellet renoveres ved poolen 2020 foråret) så de ved det er et problem. Vi bestilte nytårsmenu på hotellet og betalte dyre domme for dette. Vores skinke kom direkte fra en pakke væltet ud på tallerknen selvom der var store sortfodsskinker til stede. Vores store bøf var stegt som en skosål hverken de voksne eller børn ville spise. Maden blev nærmest kastet ind på bordet og de var ikke venlige, simpelthen en katastrofe og man bør virkelig have en samtale med personalet om deres opførsel og kvaliteten af maden man betalte 45 EURO pr person for.

 
26-12-2019

af katarinabang Mallorca, Spanien

Rigtig fine lejligheder

Super fint lejlighedshotel. Rigtig god placering, og hvis man er vild med Playa de las Americas, så tager det kun ca 20-25 minutter at gå derind eller man kan tage bussen. Her er mange gode restauranter i området og ca 10 minutter til lækker strand. Vi havde ingen problemer med at få solvogne ved poolen ūüėä Lejlighederne er rigtig fine og god størrelse med alt man skal bruge, og god rengøring hver anden dag. Kan kun anbefales.

 
24-12-2019

af tonnybankolesen Ringkøbing, Danmark

Dejligt hotel.

Vi var på hotellet i uge 51 - 2019. Lejligheden vi boede i lå på 5. sal og havde nr. 58. Det var en dejlig stor 2-værelses lejlighed med en meget stor altan/teresse, der gik rundt om hele lejligheden. Der var god udsigt over byen og havet. Poolområdet havde en god størrelse. Der var liggestole nok, men ikke så mange hynder. Ingen larm fra musik. Ulempe er dog, at man ryger uden at tage hensyn til andre. Vi kan anbefale at tage et ophold på hotellet.