Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 604 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


7 ud af 10

+
Alt i alt et udemærket hotel.
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


8 ud af 10

+
Helt klart service og beliggendenhed. Personalet utrolige imødekommende og dygtige. Hotellet trænger til at blive shinet op her - itu markise på værelset, mærker efter div. vandskader o.a. Maden om aften var ikke god og meget lidt at vælge imellem.
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


8 ud af 10

+
Placering udsigt
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


7 ud af 10

+
Voksent personale Flinke i receptionen
-
Suppen var kold Underlige retter man kunne bestille Ingen bar som var åbent om aftenen

Bekræftet køb : 2022-04-17


3 ud af 10

+
Poolen når den var opvarmet. Fint udvalg af solvogne og servicen omkring badehåndklædeskift.
-
Hotellet bestemte spisetiderne for middagen, men kunne ikke levere bord til den tid vi var anvist. Vi havde bestilt All Inklusive, men der var kun 2 A la carte menuer at vælge mellem og da en ikke kan tåle gluten og en anden skaldyr, var udvalget ekstremt begrænset - til trods for at vi forinden havde tjekket at dette kunne håndteres!! Desuden havde vi to store drenge med, der ikke kunne blive mætte af den portion vi fik budt. Frokosttilbuddet var meget Fast Food agtigt. Mht. poolen, var den super fin bortset fra at opvarmningen blev stoppet halvvejs i vores ophold. Vi havde valgt hotellet ud fra aktivitetsfaciliteterne så som fitness, tennis, bordtennis, poolbord mm, men det meste var ude af drift, kun tennis var i orden! De fleste parasoller kunne ikke monteres i stander pga. defekte standere.

Bekræftet køb : 2022-04-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


8 ud af 10

+
Pool og beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


9 ud af 10

+
Beliggenheden. Kunne ligge og kigge udover havet til den ene side og over poolen til den anden side. Hvis du vil have ro i sjælen er hotellet oplagt.
-

Bekræftet køb : 2022-04-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

513 bedømmelser
Meget godt
 
218
Godt
 
210
Middel
 
50
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

09-08-2022

af LarsP5c Sorø, Danmark

Godt hotel med god service

Rart sted at være på ferie - alle ansatte er venlige og imødekommende. Vores favoritværelse ligger på fjerde med udsigt til La Gomera og sædvanligvis La Palma og en sjælden gang til El Hierro. Fra fjerde til poolen er der 93 trappetrin - aktiv ferie.

 
15-03-2022

af kimmJ3793YQ Struer, Danmark

Overordnet godt hotel

Hotellet har en god beliggenhed med dejlig udsigt til La Gomera. Super pool område. God solterasse. Venligt personale. Vi havde All inkl. og der var et fint udvalg, men blev på en uge lidt kedelig. Hotellet skrev, at hvis vi ønsker at skåne miljøet, så skulle vi kun smide håndklæder på gulvet, når vi ønskede dem skiftet - De gjorde det Hver dag også selv om vi påtalte det i receptionen.

 
08-03-2020

af 112miab Vejle, Danmark

Fantastisk hotel

Super lækkert og hyggeligt hotel. God beliggenhed og nemt til pool og lille strand. Ikke så meget by her, men der er en del restauranter og det der skal være. Store fine lejligheder med altan. Gode gå/løberuter i området. Personalet var rigtig søde og hjælpsomme. Her kommer vi klart igen.

 
20-01-2020

af tinaogrene Aabenraa, Danmark

Lækkert hotel

Hotellet ligger lige ud til havet, vi boede på 3 etage med havudsigt. Dejlige legligheder lige med det meste man skal bruge. Fin swimmingpool samt fine spisesteder lige over for hotel. Rent og pænt over det hele og venligt personale, absolut ikke sidste gang vi har været der

 
02-01-2020

af Holfaxe Vipperød, Danmark

Dejligt Hotel

Meget dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed i en lille by tæt på vandet. Skal man tættere på vandet får man våde fødder. Lejligheden var udstyret med det mest nødvendige. Pool en saltvandspool som var ca. 27 C. midt på dagen. På hoteller er børneklub, Massage ect. Der var rent og pænt over det hele. Guider fra Apollo kommer på hotellet hverdag og Hotellet har ansat en skandinavisk pige (Frida) der gerne hjælper og fungere som en slags vært. Der ligger et supermarked tæt på i Calle El Jabba. Lidt længere oppe af gaden Calle El Jabba ligger et rigtig godt fransk bageri. Vi besøgte dette hver dag så der var lækkert frisk bagt brød til morgenmad. Damen i butikken taler kun fransk, men de øvrige kunder hjælper gerne til med oversættelse hvis man ikke lige kan huske hvad nødder hedder på fransk. Restauranter er der masser af og udvalg af alle forskellige kvaliteter. Turen næste år går nok samme sted hen ūüėČ