Atlantic Holiday Center

  • • Rummelige lejligheder
  • • Bedste beliggenhed ved havet
  • • Fantastisk udsigt fra poolområdet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Atlantic Holiday Center ligger på det sydlige Tenerife og egner sig både til familier og par, der ønsker et elegant hotel nær havet med god service. Beliggenheden byder på en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er også noget helt specielt. Hotellet indgår i vores familie af Apollo Mondo Selected-hoteller med faciliteter og aktiviteter som børneklub, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga.

SPECIALTILBUD

Book senest den 15/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. Handicapvenlige 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med en mindre god beliggenhed for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder Seafront for 1-4 personer. Junior-suiter for 1-3 personer. Suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ligger godt har en god strøelse, dejlig værelser og personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantic Holiday Center er et fint lejlighedshotel for både par og familier, som er beliggende på første parket ved havet i den lille badeby Callao Salvaje. Gåafstand til strand og til barer og restauranter i området.

Skønt poolområde og tagterrasse
Hotellet er højt beliggende, og på hotellets skønne sol-/tagterrasse kan du nyde en fantastisk udsigt ud over havet. Saltvandspool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en lille, separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Have med palmer.

Mad og drikke
På hotellet findes buffet- og a la carte-restauranten Sea Soul med tilhørende udendørs terrasse. Poolbaren tilbyder også en a la carte-menu med sunde retter (dette indgår ikke i All Inclusive).

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar, Mondo Café, kan du nyde ferien med ekstra god kaffe. Du kan købe ægte spansk kaffe, latte, cappuccino, espresso, forskellige slags friskpressede juicer, lokale bagværk og is med tilbehør - alt i højeste kvalitet

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Atlantic Holiday Center tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på det lokale sprog og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

Aktiviteter og træning på hotellet
På hotellet findes et gratis fitnessrum, og du kan også deltage i morgenyoga fem gange om ugen. Somme tider tilbydes også andre træningshold i løbet af ugen helt gratis. Alle hold er med veluddannede, skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram findes på hotellet. Tennisbane og ketsjer mod betaling. Løbe- og cykelruter finder du også omkring hotellet.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Vaskerum mod betaling, hvor du selv vasker tøjet. Lokalbus til Playa de las Americas (ca. 30-40 min.) to gange i timen. Støj fra nærliggende barer kan være forstyrrende i de lejligheder, der vender mod vejen. Bakke til stranden. Lokaltrafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Ingen. Morgenmad, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Kontakt vores sælgere hvis du vil tilkøbe halvpension eller All Inclusive under jul og nytår. Her kommer et ekstra gebyr for julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Sea Soul, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i restaurant Sea Soul, kl. 12.30-14.30
  • Snacks, is og kager i poolbaren, kl. 11.00-18.00
  • Middagsbuffet i restaurant Sea Soul, kl. 18.00-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder fra check-in til afrejse, uanset afrejsetidspunkt.

Værd at vide

Wifi varierer i hastighed og kan være begrænset og langsom.

Direkte transfer til og fra hotellet

Som gæst på Atlantic Holiday Center kan du booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder at transferbussens første stop altid er på Atlantic Holiday Center og ved afrejse er det altid det sidste stop inden lufthavnen. Book transfer i forvejen samtidig med at du bestiller din rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Har du allerede booket rejsen, så kan du tilføje transfer inde under Min Booking.