Surfing

Aktiv ferie på Lanzarote

Lanzarote er et paradis for dem, der kan lide at træne på ferien. Her finder du alt fra dykning, vandring og surfing til spændende dybhavsfiskeri i Atlanterhavet, SUP og Paracraft. På Lanzarote er det nemt at have en aktiv ferie!

Centro Deportivo Fariones

Centro Deportivo Fariones træningscenter, Lanzarotes største og bedste sportscenter, tilbyder en bred vifte af træning, sport og aktiviteter for dem, der ønsker en aktiv ferie. Her har du adgang til tennis, squash, fitnessrum og boblebad. Og hvis du har lyst til salsa som en træningsform, kan du også booke en spændende og lærerig dansetime. Gæster på hotellerne Fariones Apartamentos og Fariones Suites har gratis adgang, og mange af aktiviteterne er gratis. Fitnesscenter ligger ca. 1-5 minutters gang fra Fariones-hotellerne.

Dykning på Lanzarote

For dem, der vil prøve dykning, er der gode muligheder på Lanzarote. Der er masser af farverige fisk og spændende undervandslandskaber. Der er mange dykkercentre rundt om øen, der arrangerer både dyk- og træningskurser for dykkercertifikater.

Golfbane på Lanzarote
Surfing

Surfing på Lanzarote

Lavaflow Surf henter dig på hotellet og bringer dig til det sted, der har de bedste surfforhold for dagen. Paul fra Skotland og Borghild fra Norge garanterer en uforglemmelig surfoplevelse, hvor du både lærer at surfe og også får billeddokumentation med dig hjem! Frokost serveres på stranden i løbet af dagen.

Havfiskeri

Hvorfor ikke prøve dybhavsfiskeri i din ferie? Sport Fishing Lanzarote organiserer dagsture fra Puerto del Carmen med stabile og søsikre både, der byder på spændende fiskerioplevelser og behagelige minder at tage med hjem.

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf er øens nyeste golfbane, som du finder lige over centrum af Puerto del Carmen. Apollos rejseguide hjælper dig mere end gerne med at booke golftider!

Stand Up padling

En ny og anderledes måde at surfe på! Du står simpelthen op på surfbrættet og kommer frem ved hjælp af en åre. Det er en sjov og udfordrende sport, og du kan prøve den på Lavaflow Surf i Puerto del Carmen.

Lanza Flecha - bueskytte

Hvorfor ikke prøve bueskydning i løbet af ferien? Med ordentligt udstyr og under sikker og kyndig vejledning kan du teste dine skydeevner. Besøg Lanza Flecha i Macher uden for Puerto del Carmen, og du får hjælp til at stramme buen korrekt.

Trekking på Lanzarote

Hvis du kan lide at vandre gennem smuk natur, anbefaler vi en tur op til landsbyerne Haria og Orzóla, der ligger på den nordlige side af Lanzarote. Her er dejlige, godt afmærkede vandrestier, hvor du kan bestemme dit tempo og rute.

Paracraft

Playa Chica er en dejlig sandstrand i slutningen af Puerto del Carmen på vej til havnen. For dem, der leder efter spænding, her er vandsportcentret Paracraft, hvor du kan prøve både bananbåde og jetski og paragliding.

 

Se flere rejsetips til Lanzarote

Trekking