Værelsestyper

Suiter

Pæne suiter opdelt i et soverum og et opholdsrum med mulighed for ekstraopredning enkeltseng. I visse suiter er der ingen dør mellem rummets to dele. Kaffe-/te faciliteter. Lille køleskab og mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Trægulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Superior-værelser med en sovedel med en dobbeltseng eller to separate senge. Sovedelen separeres fra opholdsrumsdelen med en skydedør. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab, el-kedel samt mikroovn. Gratis wifi og deponering. Trægulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser, All Inclusive

Superior-værelser med All Inclusive. Værelserne har en sovedel med en dobbeltseng eller to separate senge. Sovedelen separeres fra opholdsrumsdelen med en skydedør. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab, el-kedel samt mikroovn. Gratis wifi og deponering. Trægulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.