SOL Lanzarote

  • • All Inclusive
  • • Nær stranden
  • • Familievenligt

Hotel SOL Lanzarote har en fantastisk beliggenhed nær stranden i udkanten af Puerto del Carmen. Her er skøn udsigt fra store dele af hotelområdet og værelserne er rummelige og lyse. Poolområdet indbyder til afslappende dage, men her er også underholdning og aktiviteter som fitness, tennis og klatrevæg.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser med All Inclusive for 2-3 personer. Suiter for 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,7 ud af 10
Baseret på 40 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

SOL Lanzarote tilbyder et pænt hotelområde med tre pools og en separat børnepool. Én pool samt børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solterrasse med solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Der findes en bar ved poolen, som også serverer snacks om eftermiddagen. Hotellet ligger lige ved havet med med en port ud mod Matagorda-stranden (låst om natten).

Hotellers buffetrestaurant serverer både internationale og lokale retter til morgenmad, frokost og middag. Her er også en italiensk restaurant, der har en fantastisk beliggenhed ved strandpromenaden og byder på underholdning af DJ’s eller livemusik hver uge. I lobbyen er der en bar, der er åben om aftenen.

På hotellet er der aktiviteter som gratis klatrevæg, superjumper og fitnessrum. Tennis, bordtennis, billard og spillerum med elektroniske spil mod betaling. For børnene er der også børneklub i hotellets regi for børn fra 5 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskemaskiner og tørretumbler kan benyttes mod betaling. Ca. 200 meter til lokalt centrum i Matagorda med restauranter og barer. Og hvis du ønsker et større udbud findes Puerto del Carmen ca. 3 km væk. Gode busforbindelser i nærheden. Begrænset lokaltrafik. Flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

All Inclusive indgår i visse superior-værelser samt suiter. Andre superior-værelser har kun morgenmadsbuffet. All Inclusive mod tillæg. Rejser du over jul og nytår, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag (gælder også hvis du tilkøber All Inclusive).

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Varme og kolde snacks, kl. 12.00-17.00
  • Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum kl. 10.30-23.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd, og der kræves en underskrift ved afhentning af mad/drikke. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet har egen genbrugsstation.

Alle hoteller i Puerto del Carmen

Bahia Kontiki

Lejlighedshotellet Bahia Kontiki lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet. En kort gåtur herfra ligger centrum af livlige Puerto del Carmen med et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Costa Sal

Costa Sal er et meget hyggeligt hotel i Matagorda-området med høj kundetilfredshed, god standard og familiær atmosfære. Fra hotellet har du gåafstand til både centrum og strand, hvilket gør det nemt at kombinere sol, strand og shopping. Vælg mellem lejligheder eller saml hele familien i en rummelig 3-værelses villa omgivet af frodige omgivelser.

Fariones Apartamentos

Velkommen til Fariones Apartamentos, et lejlighedshotel med bedst tænkelige beliggenhed i Puerto del Carmen, hvor både stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur væk. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og for gæster over 18 år er der en solterrasse på taget med solstole og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter forlystelser, restauranter og barer.

Las Costas

Hotel Las Costas er et populært hotel i udkanten af Puerto del Carmen. Fra hotellets poolområde har du udsigt over den smukke sandstrand Los Pocillos, og strandpromenaden udenfor hotellet går hele vejen ind til det lille centrum. Hver aften når mørket sænker sig, er der underholdning i hotellets bar.

Parque Tropical

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand Playa Grande. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have, og den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.

LABRANDA Playa Club

På LABRANDA Playa Club kan du ikke bo mere centralt i Puerto del Carmen. Hotellet er omgivet af et frodigt område med svajende palmer, og her er et rummeligt poolområde. Personalet gør alt for, at du skal trives! Her er lejligheder med plads op til 6 personer.

Barcarola Club

Barcarola Club er et vellidt hotel med en god og central beliggenhed i Puerto del Carmen. Stranden ligger lige rundt om hjørnet og indbyder til svalende badeture i havet. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, og her er en skøn og afslappet atmosfære. Her gør det opmærksomme personale alt for, at du får en fantastisk ferie.

LABRANDA El Dorado

Lejlighedshotellet LABRANDA El Dorado ligger på en lille bakke med den skønneste havudsigt. Der er blot 5 minutter til stranden i den ene retning, og 5 minutter til havnen i den anden retning. Det hyggelige poolområde omkranset af palmer, den gode service og de rummelige lejligheder er det som vores gæster sætter størst pris på.

LABRANDA Los Cocoteros

Hvis du har fokus på sol og bad på din ferie, er du kommet til det helt rigtige sted. Fra skønne hotel LABRANDA Los Cocoteros skal du kun åbne balkondøren for at skimte havet! På hotelområdet er der en opvarmet pool, og den skønne strand, samt strandpromenade, ligger lige udenfor hotellet.

Plaza Azul

Plaza Azul er et lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine brede sandstrand på få minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, caféer og restauranter.

Hotel Fariones

Velkommen til det elegante Hotel Fariones, et hotel i klassisk design. Hotellet er beliggende ved stranden, hvor du både kan svømme i havet og i infinity-poolen. Her venter en ferie, der kombinerer luksus og rolige dage, med god mad, motion og aktiviteter.