LABRANDA El Dorado

  • • Lejligheder for op til 6 personer
  • • Nær stranden
  • • I hjertet af Puerto del Carmen

Lejlighedshotellet LABRANDA El Dorado ligger på en lille bakke med den skønneste havudsigt. Der er blot 5 minutter til stranden i den ene retning, og 5 minutter til havnen i den anden retning. Det hyggelige poolområde omkranset af palmer, den gode service og de rummelige lejligheder er det som vores gæster sætter størst pris på.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses superior lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder med privat have for 2 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der er en ovn i stedet for en mikroovn.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

LABRANDA El Dorado er et lejlighedshotel med god beliggenhed på en bakke i hjertet af Puerto del Carmen nær stranden. Hyggeligt poolområde med 2 pools, den ene er opvarmet til mindst 20 grader fra november til marts. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Gåafstand til stranden der indbyder til herlige dage i solen.

I hotellets bekvemme lejligheder er der hvad du behøver for selv at lave mad, spiser du hellere ude, er der restauranter, barer og butikker i centrum af Puerto del Carmen der ligger tæt på hotellet.

Gratis wifi i lobby og bar. Internethjørne i receptionen mod betaling. Vaskefaciliteter mod betaling. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Bytrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Ingen.