Fariones Apartamentos

  • • Gåafstand til stranden
  • • Centralt beliggende
  • • Lækker morgenmadsbuffet

Velkommen til Fariones Apartamentos, et lejlighedshotel med bedst tænkelige beliggenhed i Puerto del Carmen, hvor både stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur væk. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og for gæster over 18 år er der en solterrasse på taget med solstole og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter forlystelser, restauranter og barer.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer, heraf 1 barn eller 4-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gode lejligheder og der var meget rent. Denne gang fik vi en lejlighed på første sal, den bedste vi har haft( 3. besøg)
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fariones Apartamentos er et dejligt lejlighedshotel med et pænt poolområde med opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Der er også en solterrasse med solstole og jacuzzi på taget for gæster over 18 år. En kort gåtur fra hotellet ligger stranden.

Hotellet har en lille restaurant, der serverer enkle retter samt en café og bar.

Billard mod betaling (med mønter). Dags- og aftenaktiviteter for både børn og voksne. Legeplads. Gratis wifi i reception og i baren. Hotellet ligger nær Puerto del Carmens nyere dele med butikker, restauranter og shopping. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet.