Costa Sal

  • • Skønt poolområde
  • • Bo i lejlighed eller villa
  • • Gåafstand til alt

Costa Sal er et meget hyggeligt hotel i Matagorda-området med høj kundetilfredshed, god standard og familiær atmosfære. Fra hotellet har du gåafstand til både centrum og strand, hvilket gør det nemt at kombinere sol, strand og shopping. Vælg mellem lejligheder eller saml hele familien i en rummelig 3-værelses villa omgivet af frodige omgivelser.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses villaer for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,7 ud af 10
Baseret på 51 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære hotel Costa Sal er beliggende i Matagorda-området lige udenfor Puerto del Carmen. Herfra har du gåafstand til centrum i Matagorda, den skønne strandpromenade og den gyldengule strand. Ved poolområdet, omgivet af palmer og kaktusser, findes 2 pools, der begge er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Børnepool og legeplads. Solstole og parasoller er gratis. Håndklæder tilbydes mod et depositum.

På hotellet findes restauranten Zest Restaurant, der anvender lokalt producerede varer. Der arrangeres også grill-aften én gang om ugen. Aktiviteter såsom tennis og billard (mod betaling). Sauna og massage (mod betaling). Minimarked på hotelområdet. Vaskefaciliteter mod betaling (med mønter).

Ca. 250 meter til Matagorda centrum med få restauranter og barer. Hvis du ønsker et større udbud, ligger centrum af Puerto del Carmen ca. 3,5 km væk. Her findes hyggelige restauranter, barer og et aktivt natteliv. Flytrafik i nærheden af hotellet kan virke forstyrrende. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:
Morgenmad
Halvpension (morgenmad og middag)

Morgenmad serveres kl. 08.00-11.00
Middag serveres fra kl. 18.00

Alle hoteller i Puerto del Carmen

Bahia Kontiki

Lejlighedshotellet Bahia Kontiki lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet. En kort gåtur herfra ligger centrum af livlige Puerto del Carmen med et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Fariones Apartamentos

Velkommen til Fariones Apartamentos, et lejlighedshotel med bedst tænkelige beliggenhed i Puerto del Carmen, hvor både stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur væk. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og for gæster over 18 år er der en solterrasse på taget med solstole og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter forlystelser, restauranter og barer.

Las Costas

Hotel Las Costas er et populært hotel i udkanten af Puerto del Carmen. Fra hotellets poolområde har du udsigt over den smukke sandstrand Los Pocillos, og strandpromenaden udenfor hotellet går hele vejen ind til det lille centrum. Hver aften når mørket sænker sig, er der underholdning i hotellets bar.

Parque Tropical

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand Playa Grande. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have, og den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.

SOL Lanzarote

Hotel SOL Lanzarote har en fantastisk beliggenhed nær stranden i udkanten af Puerto del Carmen. Her er skøn udsigt fra store dele af hotelområdet og værelserne er rummelige og lyse. Poolområdet indbyder til afslappende dage, men her er også underholdning og aktiviteter som fitness, tennis og klatrevæg.

LABRANDA Playa Club

På LABRANDA Playa Club kan du ikke bo mere centralt i Puerto del Carmen. Hotellet er omgivet af et frodigt område med svajende palmer, og her er et rummeligt poolområde. Personalet gør alt for, at du skal trives! Her er lejligheder med plads op til 6 personer.

Barcarola Club

Barcarola Club er et vellidt hotel med en god og central beliggenhed i Puerto del Carmen. Stranden ligger lige rundt om hjørnet og indbyder til svalende badeture i havet. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, og her er en skøn og afslappet atmosfære. Her gør det opmærksomme personale alt for, at du får en fantastisk ferie.

LABRANDA El Dorado

Lejlighedshotellet LABRANDA El Dorado ligger på en lille bakke med den skønneste havudsigt. Der er blot 5 minutter til stranden i den ene retning, og 5 minutter til havnen i den anden retning. Det hyggelige poolområde omkranset af palmer, den gode service og de rummelige lejligheder er det som vores gæster sætter størst pris på.

LABRANDA Los Cocoteros

Hvis du har fokus på sol og bad på din ferie, er du kommet til det helt rigtige sted. Fra skønne hotel LABRANDA Los Cocoteros skal du kun åbne balkondøren for at skimte havet! På hotelområdet er der en opvarmet pool, og den skønne strand, samt strandpromenade, ligger lige udenfor hotellet.

Plaza Azul

Plaza Azul er et lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine brede sandstrand på få minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, caféer og restauranter.

Hotel Fariones

Velkommen til det elegante Hotel Fariones, et hotel i klassisk design. Hotellet er beliggende ved stranden, hvor du både kan svømme i havet og i infinity-poolen. Her venter en ferie, der kombinerer luksus og rolige dage, med god mad, motion og aktiviteter.