Bedømmelse af Bahia Kontiki

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Vi var der kun en uge. Vi skulle være der i 14 dage. Vi nåede kun i vandet 1 gang. Vi måtte kun gå ud for at købe mad. Alle butikker var lukkede.
-
Ikke noget.

Bekræftet køb : 2020-03-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-07


9 ud af 10

+
Rent , rent poool område
-

Bekræftet køb : 2020-02-07


8 ud af 10

+
Standard og beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2020-01-31


8 ud af 10

+
At vi var tæt på poolen fra vores lejlighed. Den lå i "stueetagen" og det passede os fint. Terrassen vendte væk fra poolen og vi havde et godt privatliv der.
-
Sengen var ikke så bred. Der var kun én dyne. Når min ægtefælle vendte sig, hoppede hele sengen.

Bekræftet køb : 2020-01-31


10 ud af 10

+
Hotellet fremstod helt nyt og meget velholdt.
-

Bekræftet køb : 2020-01-31


8 ud af 10

+
Roligt - selvom det ligger i centrum og ikke langt fra Strandvejen
-

Bekræftet køb : 2020-01-31


9 ud af 10

+
Udsigten. Beliggenheden. Nyistandsættelsen. Sengene.
-
En flaske vand på værelset ved ankomsten.

Bekræftet køb : 2020-01-24


2 ud af 10

+
Meget sød og venlig receptionist der modtog os. Min venindes lejlighed, hvor vi opholdt os meget af tiden. Poolen fin
-
At man ikke anvender værelset helt inde i krogen, hvor der kun er meget sparsomt lys. At kokken ikke servere en klump røget laks med sener.

Bekræftet køb : 2020-01-24


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

52% af gæsterne anbefaler

535 bedømmelser
Meget godt
 
172
Godt
 
165
Middel
 
92
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

23-03-2019

Indlæg af Per J Danmark

Standardværelser er med udsigt til nabohotel

De værelser Apollo råder over er standardværelser, der ikke tilnærmelsesvis ligner de fotos Apollo har lagt op på hjemmesiden. Altanerne/terrasserne vender direkte op til nabo hotellet og ingen sol før efter kl 15. Vil man have en anstændig udsigt må man på hotellet købe en opgradering, det havde været rart at vide hjemmefra. Apollo bør tilrette hjemmesiden, så det står klarer, hvad man får for pengene.

 
19-09-2011

Indlæg af deirdre l newry

Meget skuffet

Lige kommet tilbage fra et 11 dages ophold i Kon-tiki. Vi har boet her mange gange i de seneste par år, men aldrig igen. Ved ankomsten spurgte vi, om værelset kunne blive ændret til havudsigt, men til ingen nytte, tilbød endda at betale ekstra, vi bad om 3 dage, og selv om vi kunne se ledige værelser, blev intet tilbud afgivet. Efter at være vendt tilbage fra en aften ude var jeg chokeret over at finde en kat og fem killinger i vores soveværelse, min mand gik til receptionen, men ingen hjælp var til rådighed, vi sad på sofa hele natten, da jeg lider af astma. Næste morgen intet svar fra ledelsen, vi måtte igen gå til receptionen for at bede om at kattene måtte blive fjernet, og for at få værelset rengjort, dette skete ikke før sent på eftermiddagen og selv da vi var nødt til at tømme sengene, under sengene var der ikke blevet rengjort. Meget skuffet, intet svar fra ledelsen overhovedet, ved afrejse bad vi om en forlængelse, da vores flyvetur ikke var klar før klokken 8.00, fik at vide, at der var intet tilgængeligt selv i et par timer, igen var vi meget villige til at betale, alt i alt meget skuffet, kommer ikke tilbage, samlet set er en god rengøring påkrævet

 
18-04-2011

Indlæg af lucylu11 co. clare, ireland

Befængt

Ved ankomsten til Blue Sea Los Fiscos fik vores gruppe at vide, at vi var blevet flyttet til deres søster kompleks, Blue Sea Kontiki, på grund af manglende varmt vand i en boligblok. Vi havde ikke noget problem med det, da Kontiki har en langt bedre beliggenhed, men at bo der, var en oplevelse, jeg aldrig ønsker at gentage! Vi boede i en 2-værelses lejlighed, nummer 123, og om natten blev jeg vækket af høje kradselyde, der kom fra loftet, garderoben og væggene. Da jeg klagede til receptionen næste dag, sagde de, at de ville undersøge det, men bagefter sagde de, at de ikke havde fundet noget. Den samme kradsen vækkede mig den følgende aften, og en tur til badeværelset afslørede to ENORME kakerlakker! Så jeg var nødt til at vække min svoger, og han opdagede flere, der kom fra under mikrobølgeovnen, under køleskabet og på vej ind ad min soveværelsesdør, de var overalt! En øjeblikkelig tur til receptionen førte til, at et ikke-engelsktalende medlem af personalet gav mig en spray til at slå dem ihjel med. Min svoger var oppe hele natten og spraye dem, men sprayen kunne ikke klare de mus, han opdagede spise kiks oven på køleskabet den samme nat! Vores gruppe havde tre yderligere lejligheder her, der ikke havde disse skadedyrsangreb, men havde dog det samme problem med beskidte lejligheder med slidte, falmede, »blå og lyserøde' håndklæder, ingen vil bruge. Mit råd til enhver der overvejer et ophold på dette kompleks er .... GØR DET IKKE!! Det er beskidt, befængt og dårligt forvaltet!

 
09-11-2020

Indlæg af rochdalepete rochdale

Excellent Hotel

Stopped here for 1 week and loved it. Great staff great location. Close to all bars and seafront. Recently renovated rooms. Fantastic stay. Would highly recommend. Food and drink are excellent and not overpriced either.

 
24-10-2020

Indlæg af Scott M COVENTRY

A great find

My wife and I, stayed here for 5 nights in March,The room was spotless and the bed very comfy, we were at the bottom of the hill luckily and we had an amazing sea view. The pool area is very inviting and the bar and reception staff were very friendly and efficient. We enjoyed our stay so much we have re booked for November