Bahia Kontiki

  • • Super fint hotel
  • • Tilkøb morgenmad
  • • Skøn beliggenhed

Lejlighedshotellet Bahia Kontiki lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet. En kort gåtur herfra ligger centrum af livlige Puerto del Carmen med et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi var der kun en uge. Vi skulle være der i 14 dage. Vi nåede kun i vandet 1 gang. Vi måtte kun g...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Bahia Kontiki er smukt beliggende på en bakke og består af tre bygninger med trapper imellem. Det hyggelige poolområde har en pool med både en dyb og en lav del. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Hotellet tilbyder også en dejlig solterrasse med havudsigt, hvor der findes en lounge med sofaer og solstole. Der er kun en kort gåtur ned til havet og den skønne sandstrand ligger.

Hotellets buffetrestaurant  serverer morgenmad og middag samt en lobbybar, som tilbyder enkle retter og forfriskninger. Gratis wifi i receptionen, men mod betaling ved pool, på værelser og i restauranten. Stejl bakke til strand og centrum. Lokaltrafik.

Centrum i Puerto del Carmen ligger blot en kort gåtur fra hotellet med et stort udvalg af restauranter, barer og natklubber. Det meste foregår omkring strandpromenaden hvor der er et hyggeligt folkeliv.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.