Værelsestyper

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikroovn kan lånes i receptionen. Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Loftvifte og tv via Chromecast. Termorude i soveværelset. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikroovn kan lånes i receptionen. Loftvifte og tv via Chromecast. Termorude i soveværelset. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Lejligheden ligger i nedsænket stueplan en trappe ned, med udeplads mod receptionen. Ingen udsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med et separat soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikroovn kan lånes i receptionen. Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Loftvifte og tv via Chromecast. Termorude i soveværelset. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.