Buganvilla

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Nyd den smukke udsigt over havet
  • • For gæster over 16 år
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til hotel Buganvilla i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i rolige omgivelser i dejlige lejligheder, der alle har en skøn udsigt over havet. Hotellet byder gæster over 16 år velkommen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Kendte stedet. Var samme sted med Apollo for ca 10 år siden. Bedre og mere velholdt idag!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Buganvilla, som byder gæster over 16 år velkommen, er et lejlighedshotel med en smuk stenfacade. Rolig beliggenhed for foden af bjerget ned mod stranden i San Agustin. Hyggeligt poolområde med solterrasse, solstole og håndklædeservice. Fra poolområdet er der trapper, som fører ned til stranden i San Agustin.

Gratis wifi. Ca. 100 m til stranden fra hotelområdet. Ca. 250 m til supermarked. Ca. 1,3 km til San Agustíns indkøbscenter med et større udbud af butikker og forlystelsesliv. Store niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Begrænset gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Elevatoren kører fra 3. etage og op. Lejlighederne på 1. og 2. etage er via trapper, og gæster der bor i disse skal selv bære sin bagage hertil.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Her er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Skønne hotel Don Gregory by Dunas for gæster over 16 år ligger direkte på stranden i San Agustin. Du har også San Agustins shoppingcenter lige over for hotellet. Alle værelser har balkon med havudsigt, der er gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin. All Inclusive er inkluderet og her er vandrutsjebaner for de små og et skønt poolområde.

Sunsuites Carolina

Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er et af vores mest populære voksenhoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Her er et skønt poolområde med opvarmet pool, og i haven vokser der velduftende timian og citrontræer.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolina på dejlige Gran Canaria har mange tilbagevendende gæster. Det er bla. det skandinavisktalende personale og den familiære stemning der gør, at man hurtigt føler sig hjemme og stortrives. ”Ingenting er umuligt” lyder hotellets eget slogan – det er ikke mærkeligt at vi har mange stamgæster her! Det er et utrolig populært hotel hvor lejlighederne ligger i en frodig have med velduftende timian og citrontræer.