God restaurant på Gran Canaria

Restauranter på Gran Canaria

Udforsk det kanariske køkken på den eneste rigtige måde - spis ude! Se vores tips til hvordan du finder det lækreste mad, Gran Canarias bedste tapas og de ægte restauranter. 

Tapas i Playa del Inglés

I Playa del Inglés er der mange gode tapasrestauranter, og her deler vi vores tips!

På den elegante taverne La Caña har du et bredt udvalg af tapas fra alle regioner i Spanien, og her serveres også lam tilberedt i alle dets former.

Pica Pica har en farverig indretning og en skøn atmosfære. Her serveres tapas med græsk twist takket være ejerens baggrund.

Tapasbar Capaco ligger i den ægte bydel Fernando, lige ved Playa del Inglés. Her er der hyggeligt og småt, og du får god service og lækre tapas.

Allende 22 er en moderne tapasrestaurant centralt beliggende i Playa del Inglés, som også er et besøg værd.

Gode restauranter på Gran Canaria

Kanarisk after work

Om torsdagen er der kanarisk after work i den gamle bydel Vegueta i Las Palmas og mange barer støder op med tapas til en fantastisk pris! Ægte, populært og godt! Vær ude i god tid, hvis du vil have et bord. Hvis du ikke ønsker at tage herhen på egen hånd, kan du tage med på vores udflugt ”Shopping og tapas i Las Palmas”.

Mad på Gran Canaria

Lokalt og ægte på Gran Canaria

På De Kanariske Øer er maden, familien og fællesskabet højt værdsat. Her giver vi vores tips om nogle af de lokales egne favoritter.

Bar Playa El Boya i Little El Pajar udenfor Arguineguin tager du et nummer i køen og venter så på, at det bliver din tur til at sidde ved enkle borde og plastikstole ved havet. Dækkeservietten er menukortet, og der kan du se, hvad der serveres den dag du er på besøg, samt andre småretter du kan bestille. Fisk, skaldyr, stegte blæksprutter og paella serveres løbende til sultne gæster. Ægte og enkle! Her kan du kun betale med kontanter, og om torsdagen er der lukket.

Rejser du rundt på Gran Canaria på egen hånd, så tag et stop ved den smukke Fatagadal. Der er en restaurant kaldet El Albaricoque, som tilbyder lækre lette måltider og god kaffe. Sid dig ned på terrassen og nyd fuglekvidder og duften af appelsintræer, mens du venter på din mad.

I Guayadequedalen, hvor beboere stadig bor i grotter, skal du besøge den unikke lille restaurant El Centro, der ligger i en klippe. Her serveres der salte kanariske specialiteter i de oprindelige omgivelser. Et besøg her er næsten et must!

Fiskerbyerne Arguineguin og Puerto de Mogan har deres egne Cofradia de Pescadores, havnerestauranter med den friskeste fisk - leveret direkte fra bådene! Her kommer folk fra byerne til en lang frokost, middag med familien eller for enkle tapasretter ved bardisken blandt de lokale fiskere. Cofradia de Pescadores i Arguineguin har lukket mandage.

Lækkert kød

Espetada er en lille, hyggelig og rustik restaurant i Playa del Inglés med et solidt menukort med kulgrillet kød. Her kommer både lokale og turister hen for at nyde f.eks. oksefilet provencale eller specialiteten Espetada grillspyd. Bordbooking anbefales.

Andre gode kødrestauranter på Gran Canaria er El Gaucho i Playa del Inglés og i Meloneras og Big Horn Steak i Puerto Rico. Udover lækkert kød serverer Addio Mare i San Agustin og Bellavista også Gran Canarias bedste pizza.

Skandinavisk mad

Hvis du længes efter skandinavisk mad i ferien, er der mulighed for at nyde fremragende skandinavisk mad på Gran Canaria. Mange af restauranterne er også naturlige mødesteder for skandinaver.

Café de Paris lækre konditorier ligger ved hotel Corona Blanca i Playa del Inglés, ved Yumbo Shoppingcenter og i Meloneras. Slå dig ned og nyd en kop friskbrygget kaffe, en rejemad, sandwiches, hjemmebagte kager, boller og tærter. Her er også boller til jul og lagkage til fødselsdagen.

I shoppingcentret i San Agustin finder du Tre Hjerter med deres egen vinkælder og livemusik.