Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

 • • Høj gæstetilfredshed
 • • Fantastisk udsigt
 • • Skøn beliggenhed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt, hvis du vil forkæle dig selv på ferien. Udsigten over Atlanterhavet er bedårende, og de fleste balkoner har havudsigt. Foruden to skønne poolområder, fitnessrum, barer og restauranter, er her også et stort spa med thalassoterapi. Gå en tur til den smukke strand Amadores eller til stranden i Puerto Rico.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Elevator ned til stranden. God pool med aktivitet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel  er et imponerende spahotel med smuk udsigt over Atlanterhavet. To dejlige poolområder med separat børnepool, solstole, parasoller og håndklædeservice (mod depositum og betaling for evt. skift af håndklæder). Poolen er opvarmet til mindst 20 grader i vintermånederne. Temperaturen kan dog falde få grader om aftenen og morgenen samt ved dårligt vejr. Pool-/snackbar. Legeplads og børneklub i hotellets regi. Fitnessrum og tennis mod betaling. Bordtennis, volleyball og vandpolo.

Stort spaområde med thalassoterapi og skøn havudsigt. Tag en svømmetur i kom-i-form-poolen, mens du nyder udsigten over Atlanterhavet. Eller forkæl dig selv med en behandling med ler, alger og andre maritime indslag. Spaområdet er kun for gæster over 15 år. Hvis du booker en suite, indgår Suite Thalasso Experience, hvilket betyder gratis adgang til fitnessrummet og spaområdet hver dag.

På hotellet er der flere barer og en buffetrestaurant (pæn påklædning kræves til middag, lange bukser til mænd). I poolbaren serveres en frokostbuffet. Butikker og frisør. Gratis wifi. Underholdning. Elevator ned til strandpromenaden. Lokaltrafik. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Indendørsparkering.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Når All Inclusive tilkøbes indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Snack såsom pølser, chips og sandwiches , kl. 10.00-18.30
 • Is i bæger til børnene, kl. 10.00-18.30
 • Kaffe og kage, kl. 15.30-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer og nogle internationale drikkevarer, ad libitum kl. 10.00-01.00, i specifikke barer for All Inclusive.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der renoveres et hotel i nærheden af Gloria Palace Amadores. Renoveringen kan til tider virke forstyrrende for gæster på Gloria Palace Amadores. Slutdatoen for renoveringen er ikke kendt.

Alle hoteller i Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært lejlighedshotel med venligt personale og en perfekt beliggenhed i Puerto Rico, mellem havnen og shoppingcentret. Her kan du hoppe i poolen, eller du kan tage den korte gåtur til stranden. Book en superior- eller deluxe-lejlighed, hvis du vil nyde havudsigten fra de øverste etager.

Marina Bay View

Hotel Marina Bay View er et af vores mest populære lejlighedshoteller i Puerto Rico på dejlige Gran Canaria! Her kan du se frem mod et skønt poolområde med en vidunderlig udsigt over havnen, som er det naturlige samlingspunkt. Hotellet er for gæster over 16 år.

Marina Suites

Marina Suites har en perfekt beliggenhed ved havet og småbådshavnen i Puerto Rico, som gør at mange gæster vælger at komme tilbage til hotellet år efter år. Hvorfor ikke starte dagen med et morgendyp i poolen og stadig kunne nyde Atlantens store blå. Vælger du en superior lejlighed, er de placeret højere oppe, og du kan nyde en fantastisk udsigt.

Los Veleros

Hotel Los Veleros ligger ved Puerto Ricos bådehavn, i den rolige dal Agua la Perra. Fra nogle dele af hotellet har du en førsteklasses udsigt over Atlanterhavet. Du kan tage trapperne ned til centrum, hvor der er et større udbud af butikker og restauranter.

Colina Mar

Fra lejlighedshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående udsigt over havet og dalen nedenfor. De to poolområder byder på familievenlig afslapning, og lejlighederne er pæne. I hver lejlighed er der et minikøkken, hvis du selv vil stå for maden eller lave en picnic til stranden.

Riosol

Riosol er et stort, fint hotel, hvor du aldrig behøver at kede dig. Den fantastiske udsigt over Puerto Rico er et skuespil i sig selv! Skønne pools og legeplads er bare nogle af mange faciliteter.

Heliomar

Heliomar er et populært lejlighedshotel med mange tilbagevendende gæster. Heliomar har en skøn beliggenhed på bjergsiden med smuk udsigt over dalen og havnen ved Puerto Rico. Mellem de hvidmalede 2-etagers huse vokser kaktusser og hibiscus. Start dagen med lidt morgensol og en kop friskbrygget kaffe på balkonen.

Babalu

Babalu har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. De rummelige terrasser vender alle mod det hyggelige poolområde med havet i baggrunden. Den høje beliggenhed gør, at der er del trapper ned til stranden og centrum - men udsigten fra dette hotel er hele besværet værd!

Monteparaiso

Monteparaiso er et enkelt lejlighedskompleks med en hyggelig atmosfære og en skøn beliggenhed og udsigt over Puerto Rico. Pænt poolområde med udsigt over havet og Puerto Rico by.

Palacete de Villa Magna

Palacete de Villa Magna er et dejligt hotel med skøn beliggenhed mellem havnen og shoppingcenteret i Puerto Rico. Her findes et mindre poolområde med solstole og parasoller. Ved poolområdet og i alle lejligheder kan du også benytte gratis wifi.

Canaima

Aparthotel Canaima, er for gæster over 18 år og ligger på den såkaldte solside af Puerto Rico. Her bor du i fine lejligheder og har adgang til et dejligt poolområde. Et perfekt valg for dem, der rejser uden børn!

Puerto Bello

Velkommen til lejlighedshotellet Puerto Bello, som har en god beliggenhed i Puerto Rico med gåafstand til strand, restauranter og shopping. Hotellet har pool og du bor i rummelige 2-værelses lejligheder.

Lufesa

Lufesa er et populært lejlighedshotel med en central beliggenhed i Puerto Rico. Der er en pool på hotellet, og stranden Playa de Puerto Rico er en kort gåtur væk. I lejlighederne kan du lave mad til dig selv, købe friskbagt brød i bageren lige på den anden side af gaden og bare nyde morgenmaden på terrassen.

Morasol Suites

Morasol Suites har en god beliggenhed og fine moderne lejligheder nær den hyggelige småbådshavn i Puerto Rico. Solterrassen på øverste etage byder på en enestående udsigt. Her kan du synke ned i jacuzziens bobler, mens du ser ud over det glitrende Atlanterhav.