Bedømmelse af Cordial Muelle Viejo - vinter 21/22

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 267 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
5,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
At bussen køre de rejsende derhen. Det er langt at gå og andre busser kunne godt køre dertil

Bekræftet køb : 2020-03-14


9 ud af 10

+
Prima beliggenhed og fine udendørs faciliteter. Dejligt frisk morgenbrød ved hoveddøren hver morgen. Gode senge er god skabsplads. Flot med hårde hvidevarer.
-
En erfaren køkkenbruger kunne for et begrænset beløb forbedre "udrustningen" i køkkenskabene, TV-kanalerne var blottet for interesse , ingen skandinaviske kanaler, men bl.a. både russisk og kinesisk propagandakanal. Gode engelsksprogede kanaler mangler også.

Bekræftet køb : 2020-03-14


1 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-29


10 ud af 10

+
Da vi boede på hotel Cordial Muelle Viejo var der ingen mad og drikke includeret. Hotellets beliggenhed var perfekt og dejligt med garagen i under-etagen. Vi nød de friske morgenboller hver morgen. Vi kommer gerne tilbage på dette hotel.
-

Bekræftet køb : 2020-02-08


10 ud af 10

+
lejligheden var helt i top også beliggenhed mm og at der var morgenbrød inkluderet - helt i top også
-
Vi ville gerne have vidst at vi ikke blev kørt helt til hotellet - og så har i sær min mand ønsket om at der havde været mulighed for en badekåbe - den standard der er kunne godt legitimere dette

Bekræftet køb : 2020-02-01


7 ud af 10

+
Central beliggenhed, fint poolområde
-
Mit værelse var helt uden udsigt - et stort vejtræ blokerede for udsyn, og Apollos angivelse af delvis havudsigt passede ikke. Spr. 6 er ikke relevant.

Bekræftet køb : 2020-02-01


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-01


9 ud af 10

+
Alle uden oms faciliteterne
-
Vi har nu rejst med Apollo til Morgan 2 gange og hver gang fået et af de dårligste værelser. Så nu er det slut. Er hotellet kun for norske og svenske gæster?

Bekræftet køb : 2020-01-25


10 ud af 10

+
Standarden var i top
-
Indgangsdøren

Bekræftet køb : 2020-01-18


9 ud af 10

+
beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2020-01-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

92 bedømmelser
Meget godt
 
80
Godt
 
5
Middel
 
3
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

10-10-2019

af Anja C

Et fantastisk sted

Et virkeligt dejligt sted absolut ikke sidste gang vi besøger det hotel,rent og lækkert sted med fantastisk placering, med den mest skønneste udsigt fra treassen, Man få en lille pose morgen brød hænge på ens dør om morgen.. Skønt

 
09-10-2019

af Dorte H

Skøønt !

Hel fantastisk beliggenhed og lækre lejligheder. Godt poolområde og meget venligt personale. Ikke specielt børnevenligt - men super for store børn og voksne. Kan klart anbefales - min mand og jeg har været der to gange og det er sikkert ikke sidste ;-)

 
17-10-2021

af LightPacker813063

Oonagh - Ireland

This was our third time staying at Cordial Muelle Viejo apartments, Mogan. The fact this was our third time staying here speaks for itself. From the moment you arrive untill the moment you leave, the level of friendliness, politeness and professionalism delivered by Ruth was of exemplary quality. Nothing is never a problem for Ruth to solve. The apartments are of a v v high standard. Cleaniness and maintenance of the complex is exceptional. When we left Cordial Muelle Viejo we have booked for 2022. Can't wait. Well done to Ruth and all the team. One small item, we tried to book a couple of years ago in February and had to book through Apollo which was not possible from a logistical point as traveling from Ireland.

 
28-09-2021

af D3060XCevam

Amazing stay

Amazing hotel, the views are beautiful and the staff is super friendly and very helpful. The apartments are beautiful decorated and perfectly equipped. Pool and surroundings perfectly kept. Ruth and all the staff is super nice!

 
29-07-2021

af eddie846 Oldham, Storbritannien

Probably the best self catering apartments we've ever stayed in

My wife and I booked these apartments as a special treat ex Covid and we weren't disappointed. We had a one bedroom side view apartment. They aren't cheap, but they are superbly appointed. Good rooms, loads of space and big balcony with sun loungers etc. Every facility you could wish for, dishwasher, tumble drier, huge fridge, oven etc, some of them still brand new because it's so easy to eat out close by. Super pool area, we had most of it to ourselves, perhaps because of Covid restrictions. Location couldn't be better, right next to all of Mogan marina . Servicing of apartments very good indeed, everything changed daily. Easy to get to Spar close by for any provisions. Would we return ? Yes tomorrow if we could. Puerto Mogan is lovely, and with the new airport motorway it's only 40 mins transfer. No hesitation to recommend to anyone and we can't wait to return Edward and Christina McAlpine