Sol Barbacán

  • • Skønt poolområde med opvarmede pools
  • • Rolig beliggenhed i hjertet af Playa Ingles
  • • Veludstyrede lejligheder for op til 6 personer
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder i bungalow for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,4 km
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På det populære hotel Sol Barbacán er der tre dejlige poolområder med solstole og parasoller. Alle pools er opvarmede om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved poolområdet nærmest hotellets hovedbygning er der en separat børnepool, en jacuzzi og en pool-/snackbar. Ved det ene poolområde arrangeres aktiviteter af hotellets animations team og et mindre poolområde i roligere omgivelser er kun for voksne gæster.

På hotellet er der en buffetrestaurant og en bar. her er også en populær á la carte-restaurant El Portalon som serverer skønne spanske retter, og den kendte El Portalon loungebar med hyggelig atmosfære og lækre drinks.
Gratis wifi. Legeplads. Gratis bordtennis og beach volley. Minigolf mod depositum. Lille gratis fitnessrum. Døgnåben reception. Vaskeservice. Lokaltrafik. Fra Sol Barbacán er du nær en del restauranter, barer og Yumbo-center. Trods den centrale beliggenhed til Playa del Ingles forlystelses centrum er stemningen på hotellet stille og rolig.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) mod tillæg.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder