Værelsestyper

Deluxe-værelser (for voksne over 18 år)

Deluxe-værelser for voksne over 18 år (fra og med vinter 2020/21 er det for gæster over 16 år) beliggende på 5. etage. Tv med satellitkanaler. Nespressomaskine og minibar. Gratis centralstyret aircondition om sommeren og ved behov. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Bad og toilet. Hårtørrer. Balkon, med udsigt mod haven, poolen, bjerget eller med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Moderne og rummelige dobbeltværelser med tv med satellitkanaler og minibar. Gratis centralstyret aircondition om sommeren og ved behov. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Hårtørrer. Møbleret balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-3 personer, heraf 2 børn.

Enkeltværelser

Moderne og rummelige enkeltværelser med tv med satellitkanaler og minibar. Gratis centralstyret aircondition om sommeren og ved behov. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Bad og toilet. Hårtørrer. Møbleret balkon, nogle med udsigt over haven.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser beliggende på 4. etage. To separate senge, som kan stilles sammen som en dobbeltseng. En sofa. Lille legehus og legetøj til børnene. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Gratis wifi og aircondition. Minibar. Deponering tilgængelig mod forespørgsel og betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.