LABRANDA Costa Mogan

Labranda Costa Mogan er et stilfuldt og flot hotel lige ved stranden i Playa del Cura. Her bor du i lækre og komfortable værelser og book gerne en luksuriøs suite, hvor du får en privat jacuzzi på altanen. Hotellet er velegnet til par og familier, der gerne vil nyde et dejligt poolområde og god mad på en af Apollos mindre og mere rolige destinationer. Tilkøb All Inclusive for en afslappende og bekvem ferie!

ALL INCLUSIVE FOR KUN 100,- pr. dag

Book nu og betal kun 100,- for All Inclusive per person pr. dag på dette hotel. Skynd dig - tilbuddet gælder indtil 30. september. Afrejseperiode: 1/11 2022 - 30/4 2023. Gælder ikke grupperejser. Se vilkår her.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Labranda Costa Mogan er det kun strandpromenaden, der adskiller hotellet fra sand- og stenstranden i Playa del Cura. Hotellet har et dejligt poolområde med opvarmet pool og børnepool for de mindste. I hotellets Beach Club venter skønne timer i poolen og i ekstra komfortable solstole. Lidt længere oppe fra hotellet, mod hovedvejen, er der et lille indkøbscenter og nogle restauranter, ellers er området roligt. Lej gerne en bil og oplev Puerto Mogan, en bjergby eller tag en tapasaften i Las Palmas.

Et poolområde med opvarmet pool. Ved den store pool er der opvarmet, separat børnepool, jacuzzi samt solstole og parasoller. Alle pools er opvarmet til mindst 20 grader (1/11-30/4) og temperaturen kan variere i løbet af dagen afhængig af udendørstemperaturen. Poolhåndklæder mod depositum og betaling. Poolbar. Hotellets Beach Club (aldersgrænse 16 år) har pool, balisenge og bar - alt sammen mod betaling.

Labranda Costa Mogan har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad, frokost og middag. Pæn påklædning - lange bukser til mænd til middag. Der er også en sushi-restaurant og tre barer, heraf en poolbar, der serverer snacks, og en loungebar. Den tredje bar er i hotellets Beach Club.

Massage, skønhedsbehandlinger og sauna - alt mod betaling. Fitnessrum (reservation er nødvendigt). International børneklub for børn 4-12 år og med engelsktalende personale. Aktiviteter i løbet af dagen. Aftenunderholdning med shows og livemusik.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Parkering. Vaskeservice mod betaling. Strandområde med lokaltrafik. Ca. 100 meter til minimarkedet og til busstoppestedet ved hovedvejen. Det er ca. 6 kilometer til Puerto Rico.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i Atlantic restaurant, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet i Atlantic restaurant, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i Atlantic restaurant, kl. 18.30-21.30
  • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-17.30
  • Is i poolbaren, kl 10.30-17.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 08.00-23.00
  • Drikkevarer i minibaren på værelset, genopfyldning mod betaling
  • Gratis skift af poolhåndklæder

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gældende fra check-in på ankomstdagen til kl 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Ved ankomst og afgang stopper transferbussen ca. 150 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke.