Bedømmelse af Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

3730 bedømmelser
Meget godt
 
2758
Godt
 
718
Middel
 
171
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

23-05-2020

af annaalma Rødovre, Danmark

Næsten perfekt

Endnu engang en dejlig ferie med 3 generationer. Dejligt hotel med en fantastisk restaurant- virkelig god varieret mad og god hygiejne. Tjenerne Felix og guillermo var med til at gøre oplevelsen som noget specielt.

 
04-02-2020

af poult559 København, Danmark

Hotel i topklasse

En uge med all inclusive er alle pengene værd. Jeg fik et dejligt stort værelse med balkon og udsigt over havet. Maden var i topklasse og personalet var yderst professionel og flinke. Underholdningen var ny hver dag så ingen dag var ens. Det er ubetinget det bedste hotel jeg har besøgt og kan varmt anbefale stedet. Jeg er lige vendt hjem og overvejer hvornår jeg skal derned igen. Det er i hvert fald ikke sidste gang de får mig på besøg.

 
23-08-2019

af thomashM3151SW

The world's best waiter

Vi er kommet her igennem de sidste 6 år. Vi kommer her primært på grund af vores helt specielle, fantastiske og unikke ven, tjeneren Manuel. Han er noget helt for sig selv. Ethvert hotel skulle ønske sig at have medarbejdere som ham. Han er simpelthen bare unik. Hans service niveau rækker langt udover, hvad vi har oplevet andre steder i verden. Han er helt fantastisk. Han er simpelthen så vellidt af alle gæster. Han spreder glæde og godt humør. Derudover er hotellet et super godt, rent og ordentligt hotel, hvor der altid er plads til et smil og en god oplevelse for hotellets gæster. Vi kommer meget gerne igen....

 
01-03-2019

af jorgens340 Hedehusene, Danmark

En uge med total afslapning i fantastisk omgivelser.

Vi har været i området før, vi har gået forbi flere gange og kikket misundelig op på dette hotel og lovet os selv at der skal vi prøve at bo. Vi blev ikke skuffet, alle vores forventer blev indfriet. Efter en uge var vi klar til at bestille en uge mere. Der var rent og pænt overalt, smagfuldt indrettet efter vores mening, alle som var på job var nærværende og hilste smilende hver gang. Maden var et kapitel for sig selv. Vi valgte hjemmefra halvpension, men efter at have set på restaurant i området. Opgrader vi til all inclusive i 4 dage. Der var et stort udvalg af velsmagende retter hver gang vi kom i restaurant morgen, middag og aften. Alt inventar velholdte og velfungerende. Der var solstole nok, men på trods af det, var der stadigvæk gæster som spærret stole med håndklæder, temmelig irriterende og egoistisk. Vi har virkelig nydt vores besøg her og kommer bestemt igen.

 
19-12-2018

af 254karstene Varde, Danmark

Dejligt ophold

2 gang på Gloria Palace Royal, og vi blev ikke skuffede. Meget flot hotel, fantastisk udsigt, venligt personale, dejlig morgenmad, ja alt var helt ok. Det eneste minus er størrelsen, der er ikke megen charme og atmosfære.