Værelsestyper

Dobbeltværelser

Store dobbeltværelser med en imponerende blanding af moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk præg. Nogle dobbeltværelser ligger på de øverste etager med udsigt mod poolen, sanddynerne og havet i det fjerne. Hårtørrer, badekåber, fladskærms-tv og minibar. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år regnes som person i ekstraopredning.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser med privat pool, Unique

Store dobbeltværelser med en imponerende blanding af moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk præg. Tv med satellitkanaler, minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool. Børn under to år regnes som person i ekstraopredning.
Gæster der booker dobbeltværelser med privat pool, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Enkeltværelser

Store enkeltværelser med en imponerende blanding af moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk præg. Nogle enkeltværelser ligger på de øverste etager med udsigt mod poolen, sanddynerne og havet i det fjerne. Hårtørrer, badekåber, fladskærms-tv og minibar. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling, Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser med en imponerende blanding af moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk præg. To dobbeltsenge og en sovesofa. Hårtørrer, badekåber, fladskærms-tv og minibar. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år regnes som person i ekstraopredning.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer heraf 3 børn.

Familie-værelser med pooladgang

Rummelige familie-værelser med en imponerende blanding af modern design, eksklusive detaljer og afrikanske influencer. To dobbeltsenge og en sovesofa. Hårtørrer, badekåber, plasma-tv og minibar. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Udeplads med adgang til pool. Børn under to år regnes som person i ekstraopredning. Vær opmærksom på: Teknisk navn ved booking af denne værelsestype: Familieværelse med halvpension.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn eller 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn

Junior-suiter, Unique

Rummelige junior-suiter med en imponerende blanding af moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk præg. Junior-suiterne består af en separat sove- og opholdsrumsdel. De har ekstra store vinduer og to tv.

Hårtørrer, badekåber, tv med satellitkanaler og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon. Børn under to år regnes som person i ekstraopredning.
Gæster der booker junior-suiter, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Rummelige suiter med en imponerende blanding af moderne design, eksklusive detaljer og afrikansk præg. Suiterne består af af en separat sove- og opholdsrumsdel og de har en ekstra stor balkon. Hårtørrer, badekåber, tv med satellitkanaler og minibar. te-faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Børn under to år regnes som person i ekstraopredning. Gæster der booker suiter får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.