Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 36 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
5,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Poolområdet
-

Bekræftet køb : 2022-12-04


7 ud af 10

+
-
Badeværelset var minimalt med en dørstopper lige foran toilettet....🤯😕 Der lugtede af gammelt urin, omkring toilettet..🤢🤮 Vi bad om en solseng til terrassen... Den kom aldrig...🤔🤔 Det var 3 alm plast stole...Sg ikke fedt at sidde på, i en eller et par timer, på sådan noget 💩💩 og en 5 positions stol... 👍👌 Hvis de skal udleje bil til deres gæster, bør der som et minimum være en parkeringsplads til....😒😶 Er man rigtig uheldig, kan man flakke op og ned ad gaderne, omkring hotellet og i værste fald, får man en plads mere end 15 min. gang derfra...😡😡 Parkering er forbeholdt de ansatte på hotellet..🙊 👎👎👎👎👎 Fjernbetjening til tv, skulle der betales depositum for... Ingen WiFi....🤡🙈 WiFi måtte vi betale 15 Euro for i 1 uge... Det er så meget - ikke i orden.

Bekræftet køb : 2022-11-26


6 ud af 10

+
Lejligheden
-

Bekræftet køb : 2022-11-26


7 ud af 10

+
-
Meget ensformigt mad .

Bekræftet køb : 2022-11-12


10 ud af 10

+
Skøn lejlighed med terrasse lige ud til en fantastisk udsigt. Det eneste problem er nok qt det ikke er et hotel for handicappede eller gangbesværede.
-

Bekræftet køb : 2022-04-06


10 ud af 10

+
Der var roligt kl 21.30👌
-

Bekræftet køb : 2022-04-06


9 ud af 10

+
næsten det hele
-
ved ikke

Bekræftet køb : 2022-02-09


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-02-02


9 ud af 10

+
Dejligt værelse med skøn udsigt.
-
Der blev ikke skiftet håndklæder og sengetøj, det burde måske skiftes en gang på ved et ophold på en ugen

Bekræftet køb : 2022-02-02


7 ud af 10

+
At det lå lidt afsidiges
-
Bedre rengøring, større/bedre vandvarmer. Man kunne dårligt nå et bad før end vandet var koldt. Buffeten var meget ensformigt og lidt kedelig.

Bekræftet køb : 2022-01-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

46% af gæsterne anbefaler

1425 bedømmelser
Meget godt
 
240
Godt
 
479
Middel
 
367
Mindre godt
 
151
Dårligt
 
188

5 nyeste bedømmelser

18-09-2019

af Anja Bach C

Skønt sted til billige penge

Vi har haft et dejligt ophold med god mad, masser af underholdning og fine værelser. Den skønneste udsigt over havet fra terassen. Vi har fået fuld valuta for vores penge. Ville gerne komme igen. Masser af gode solsenge - rigtig pepsi - 24 timers reception - gratis shuttlebus til stranden - god plads i poolen -

 
20-07-2019

af NajaNurzen Viby Sjælland, Danmark

Familievenlige bungalows med stor terrasse

Hyggeligt lille hotel med en dejlig (u-opvarmet) pool incl børnepool. Sød betjening og rar stemning. Vi har boet der flere gange, og været rigtig glade for at have vores "eget". Vi synes det var fint til prisen. All inclusive er ikke så varieret og består meget af fastfood. Men er udmærket, til kortere ophold. Der er, som flere steder i syden, gekkoer og kakkelakker hist og her udenfor, men vi har kun oplevet et par enkelte små kakkelakker indenfor, i badekarret. Hvilket i øvrigt var til stor fornøjelse for vores to børn, som sy es det er spændende med de dyr... Hotellet har få parkeringspladser, ellers skal man parkere langs vejen eller på parkeringspladsen for enden af gaden. Med de ensrettede gader er det ikke altid lige sjovt at finde en parkeringsplads, men har altid været muligt, for os. Hotellet har de gange hvor vi har været der, kun har haft yderst få danske gæster. Ellers har det primært været britiske, spanske og russiske. Det har været et øget støjniveau fra de andre besøgende, under vores ophold. Men ikke nok til at skræmme os væk. Vi kommer gerne igen.

 
07-02-2018

af katrinelunds Corfu, Grækenland

ØV, flyttede hotel

Vi var på familieferie i uge 42 ( 2 voksne og 2 børn (2,7) Vi boede i bungalows, som var meget små - der var mange firben, som kravlede ind i lejligheden, hvis døren stod åben. Svimmingpool var fin :-) Maden var under alt kritik, deres salatbar bestod af syltede ting, man kunne stort set kun få burger, hotdogs osv. Det stod fremme alt for længe, og der var dyr i maden. Hotellet var fyldt med englændere, som var konstant beruset. Det var så fulde under morgenmaden, at de knap kunne sidde på deres stole, mens de sad og drak øl og røg cigar. De havde overhovedet ikke styr på deres børn, som bare fik lov til at passe sig selv. Da vi flyttede hotel efter 3 dage, og sagde pænt farvel ville receptionisten ikke sige farvel selvom vores børn pænt stod og sagde " bye bye" til hende.

 
21-05-2017

af MichaelS201 Holbæk, Danmark

God udsigt fra vores værelse

Skal lige starte med at sige: hold jer fra All inclusive, det er ikke pengene værd. Ellers et dejligt og fredeligt resort i kuperet terræn i sonnenland. Mad kan købes i lokalt supermarked (spar) eller i nærliggende shoppingcenter hvor der både er Burger King samt en ny og stor HiperDino. Gåafstand til Maspalomas strand er ca 45 minutter. Der er gratis strandbus fra hotellet flere gange om dagen. Kommer gerne igen pga prisen.

 
18-05-2016

af Catovad Skanderborg, Arhus, Denmark

Godt hotel, men lidt langt fra stranden.

Vi har været der flere gange, sidst julen 2015. Det var dejligt den første uge, men så kom svenskerne, der svinede overalt. Utroligt. Men hoteller er dejligt, med udsigt til havet, ud over byen osv. I gåafstand til markedet, men også til stranden, hvis man gerne vil gå 3 km. Men der er også fr i bus, hvis man hellere vil det. Vi har været glade for at være der.